Bezárt autó kinyitása Budapesten minden kerületében –a leggyorsabban

Majd’ szétvet az ideg, mert nem tudod kinyitni a kocsidat. Nem ismered a pontos okot, nem is érdekel igazán, egyetlen egy dolog foglalkoztat: HOGYAN folytatódhat minél gyorsabban a nap? Hogyan lehetséges egy bezárt autó kinyitása Budapesten?

Három módszer, amivel biztos NEM

Bármi is a gond, elhagyott kulcstól a lemerült autó akkumulátoron át a feltörési kísérlet gyanújáig, biztos, hogy nem éri meg vadul akcióba lendülni mindenféle kétes eszközökkel.

Ennek legfőbb oka nem az, hogy az autó zárva marad ezek ellenére is, hanem az, hogy súlyos károkat okozhatsz benne, amelyek javítása sok idő és nem kevés pénz.

Vegyük például az elsőt: mi van, ha betöröd a kocsi ablakát?

  • Vélhetően nem fogsz betört üveggel autókázni, szóval azt cseréltetned kell. Ez sokba kerül, hosszú szervizben töltött időt jelent, ami alatt nem használhatod a kocsidat.

Mit tegyél helyette? Válassz roncsolásmentes megoldást – részletek lejjebb.

A második: elvitetni trélerrel, aztán lesz, ami lesz

  • Egyáltalán nem biztos, hogy a szervizben zárszakértők is vannak, ha például újra kell kódolni a távirányítót, ebben nagy valószínűséggel nem tudnak majd segíteni.

Mit tegyél helyette? Hívj profi autónyitót, zárszakértőt a helyszínre.

A harmadik: WC-pumpa és barátai

  • Ha csakugyan olyan könnyű lenne feltörni egy kocsit, mint azt némely videó állítja, mindenki tolvajnak állna! Komolyra fordítva a szót: egy bezárt autó kinyitása Budapesten, vagy bárhol máshol, nem egy egyszerű, „majd a vákuum kiszippantja, és kész” folyamat, hanem valami jóval összetettebb…

Mit tegyél helyette? Akkor most jöjjenek a részletek: bezárt autó kinyitása Budapesten profik által, nyom nélkül

Tudtad, hogy egy autózár kinyitásához közel 200 különféle szerszám áll rendelkezésre? Ugyanis az autók, az autózárak nem egyformák, így a problémáik sem. Néha tényleg egyszerű a képlet, bezártad a kocsiba a kulcsot, nincsen pótkulcs, ki kell nyitnunk, és kész… De sajnos sokszor egy sikertelen feltörési kísérlet szétroncsolja a zárat, vagy lemerült akkumulátor okoz problémát.

  • Természetesen ezekre is van megoldásunk, be tudjuk bikázni a kocsit, illetve meg tudjuk oldani a zárcserét vagy a távirányító újraprogramozását is, ehhez mindössze egyvalami kell: az, hogy telefonálj.
  • mikor megcsörren a telefon, és amennyire lehet, pontosan megtudjuk, mi a gond, odafelé úton már folyamatosan azon törjük a fejünket, hogyan lehet legegyszerűbben orvosolni a problémát. Mire odaérünk, már általában van egy kész akcióterv a fejünkben, így villámgyorsan ki tudjuk nyitni az autót. Egy autó kinyitása számunkra, túl több ezer zárnyitáson már nem okoz gondot, de ehhez mind a tudásra és rutinra, mind pedig az eszközeinkre szükség van. Ennek köszönhetően, felesleges kár és garantáltan roncsolás nélkül tudjuk elvégezni a bezárt autó kinyitását Budapest bármely kerületében, 60 percen belüli kiérkezéssel. Mentsd el a számunkat, hogyha…

    …azonnal hívni tudj minket, hogy gyors, szakszerű munkát végezhessünk, nyom nélkül nyissuk ki bezárt autódat!

    0620/575-1595