Sietnél, de nem tudod kinyitni a kocsidat? Autózár nyitás Budapesten, ha lemerült az akku

 

Gyakori probléma, hogy azért nem nyílik az autó ajtózár, mert lemerült az akkumulátor. Ez persze sokszor nem világos, laikusként biztosan nem tudod elsőre megmondani, mi okozhatja a problémát. Autózár és akkumulátor kapcsolata – azaz, amikor elkerülhetetlen egy autózár nyitás Budapesten egy lemerült akkumulátor miatt.

Régebbi autómodelleknél még elkülönült a mechanika a központi elektronikától. Vagyis, hiába volt lemerülve az akku, a mechanika segítségével nyitható volt az autó ajtózár. Ezzel szemben, az újabb gyártmányok már elektro-mechanikus zárszerkezettel rendelkeznek, vagyis ilyen esetben nem fogod tudni kinyitni az ajtót. Az elektronika az utolsó, zárt állapotot jegyzi meg: így aztán hiába próbálkozol a nyitással…

Mitől merülhetett le egyáltalán az akku?

Rajta maradt világítás, rosszul zárt ajtók: ezek például az akku legyengülését okozhatják. Bár a hétköznapokban nem igazán hajlamos figyelni rá az ember, ha szeretnéd elkerülni az ilyen helyzeteket, mindenképp tartsd szemmel, nem indul-e nehezebben az autód. Ez ugyanis árulkodó jel lehet.

Mi lesz most? Hogyan lehetséges az autózár nyitás lemerült akku esetén?

Egyet mindenképpen szögezzünk le már így, az elején: ha bármilyen okból nem nyílik az autód, ne állj neki egyedül a nyitásnak. Kárt tehetsz a fényezésben, a zárban, egy „betöröm az ablakot” akcióról vagy a kocsi elvontattatásáról nem is beszélve. Sokan ott vesztegetnek el rengeteg időt, hogy nekiállnak zárproblémák után kutatni a neten… 

Profi autózár nyitás Budapesten

Nemcsak abban segítünk, hogy az autót kinyissuk lemerült akkumulátor esetén is, hanem ezen felül bebikázzuk, és annyi töltést adunk rá, hogy haza tudj gurulni. 

Tudtad, hogy autózár nyitáshoz nagyjából 120 féle eszköz létezik?

Speciális tudást és szerszámokat igényel az, hogy egy autó ajtózárat roncsolás, felesleges károkozás nélkül tudjunk kinyitni. Nincs ez másképp a lemerült akku esetén sem. Teljes szervizautóval állunk ki a helyszínre, ha nem tudod kinyitni a kocsidat, így garantáltan találunk megoldást a problémádra.

Mit jelent az, hogy roncsolás nélkül?

Ha nem muszáj, nem tesszük tönkre a zárat, nem karcoljuk meg a fényezést, nem törünk be ablakot stb. Autózár nyitás során az a célunk, hogy még aznap használni is tudd a kocsidat. Nyilván, más a helyzet egy lopásgyanúnál és egy roncsolt zár esetén, mint akkor, ha csak a lemerült akkumulátor nem hagyja kinyitni az autózárat. Az persze vitathatatlan, hogy ez is roppant kellemetlen eset, és szinte biztos, hogy a legrosszabbkor jön!

Autózár nyitás Budapesten: lépések, ha segítségre szorulsz

  • Házi barkács helyett telefonálj nekünk;
  • mi 60 percen belül kiérünk budapesti helyszínre;
  • te igazolod, hogy a kocsi valóban a tiéd;
  • rövid idő alatt igyekszünk orvosolni is a problémát autónyitástól a bebikázásig;
  • a roncsolásmentes munkavégzésre garanciát is vállalunk;
  • végül bankkártyával is tudsz fizetni, nem kell aggódnod a készpénz miatt sem.

 

0620/575-1595