Autó zárszerviz – Budapesten és vidéken

 

A zárak megfelelő működése, legyen az autózár vagy más, valahogy egyértelmű az ember számára. Pedig ez az – amúgy igencsak tartós – anyag is elhasználódik idővel, és ekkor cserélni kell. Kellemetlen meglepetés lehet, amikor a kocsikulcs ahelyett, hogy szokásához híven elfordulna, és nyitná a járművet, beletörik a zárba. Te pedig ott találod magad egy bezárt kocsival, kezedben egy kulcs-csonkkal, felforrt agyvízzel… Budapesten, ahol ha nem vagy helybéli nehézkesnek tűnhet gyorsan találni egy megfelelő autó zárszerviz céget.

 

Az autó zárszerviz talán eszedbe sem jutott  eddig…

 

…Inkább betöröd az ablakot, izomból rángatod a zárat, vagy dróttal piszkálgatod a beletört kulcs-darabot. Ha ezek közül egyik sem szimpatikus, akkor jó esetben „csak” hívsz egy trélert, és elviteted a kocsid. Mindkettő durva költségekkel járhat, és a problémát csak elkendőzi, de nem oldja meg.

 

Pedig az autó zárszerviz kézenfekvő megoldás lenne – nem gondolod?

 

Az elmúlt években nagyjából 5000 autózárat nyitottunk ki, ezek közt sok esetben akadt autó zárcserével járó probléma is. Amit példának hoztunk, hogy beletörik a kulcs a zárba, csak egy lehetséges probléma a sokból, amikor a zárcsere fontos lehet. Értelemszerűen, az autó zárszerviz akkor is szükséges, amikor feltörték az zárat, vagy legalábbis gyanakszol, hogy így történt.

Ezektől eltekintve, egy autózár-témában laikus ember nem tudja megállapítani, mi lehet a probléma. Ha nem jutsz be a kocsidba, azt sok minden okozhatja, nemcsak a zár vagy a kulcs hibája! Lehet, hogy az akkumulátor merült le, esetleg az immobiliserrel vagy a távirányítóval van gond.

Autó zárszerviz: durva költségek és időhúzás helyett gyors, praktikus megoldások

Az egyetlen lehetőség, ami most a kezedben van, a mi telefonszámunk.

  • Amint tárcsázod, egyeztetjük, hol vagy, és már indulunk is.
  • Megérkezve hozzád, felmérjük, miért nem nyílik az autó / mi a probléma a zárral.
  • Kinyitjuk a kocsit, felesleges károkozás, roncsolás nélkül, hogy ne járjon egyéb pluszkiadással az akció, erre garanciát is vállalunk. 
  • Majd ajánlatot adunk zárcserére: addig, amíg nem vagy tisztában a várható költséggel, nem kezdünk bele a munkába, hiszen nem akarunk zsákbamacskát árulni!
  • Az első kalkulált díjban mindig benne van az új zár ára is.
  • Ám abban az esetben, ha van „elfekvőben”, akár ismerősnél rendelkezésre álló autózár, akkor beszereljük azt, te pedig spórolhatsz valamennyit.

 

Autó zárszerviz Budapesten: egy szolgáltatás teljeskörű diszkrécióval

Gyakran azért nem bíznak az emberek szakértő kezekbe egy ilyen munkát, mert félnek, hogy utána pont a „szakértő” töri majd fel, esetleg lopja el az autójukat. Biztosíthatunk róla, hogy semmi ilyesmitől nem kell félned: profi szakemberek vagyunk 5000 elégedett klienssel a hátunk mögött, akikkel semmi ilyesmi nem történt a munkánkat a követően.

Az autóddal persze nem viccelünk: sem a zárral, sem az autó zárszerviz szolgáltatással. Biztos, hogy velünk jobban, biztonságosabban jössz ki a kellemetlen helyzetből, mint bármilyen más ötlettel. Telefonálj, igazold, hogy tiéd a kocsi, és segítünk. Budapesten 60 percen belül kiérünk, a vidéki kiszállást pedig telefonon megbeszéljük.