Ezekben az esetekben van autózár szervizre szükséged!

Két gyakori probléma esetén a kocsival.

Több oka is lehet annak, ha nem tudod kinyitni az autódat. Ezek közül pedig jó pár esetben nem elég egy sima autónyitás, hanem autózár szerviz, amire  szükséged lesz, mert a gond komplexebb. 

Melyek ezek?

 1. Eltört autózár

Bár nagyon erős, strapabíró anyagból készülnek, azért az autózárak (és –kulcsok) sem elnyűhetetlenek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy képesek roncsolódni… A kulcs beletörhet a zárba, megakadhat benne, illetve, amikor az autó feltörésével próbálkozik valaki nagy erőkkel, súlyos kárt tehet benne.

Mi a teendő ilyenkor?

Az autózár szerviz jelent majd megoldást, ami elsőre talán lehetetlennek hangzik számodra, és azt kérdezed: „komolyan van ilyen?” Van. A sima szervizekben ritkán értenek specifikusan a zárakhoz, mi viszont nemcsak autó-zárnyitásban vagyunk profik, hanem a zárak szerelésében, szükség esetén, cseréjében is.

Ha feltört autózár a probléma: milyen jelek utalhatnak rá?

 • nem, vagy csak nagyon nehezen megy bele a kulcs a zárba;
 • horpadást vagy más sérüléseket látsz a zár környékén;
 • nem tudod elforgatni a kulcsot a zárban, elakad benne, vagy csak a zárás irányába fordul;
 • úgy érzed, minta el lenne tömődve a zár, noha előtte simán forgott benne a kulcs.

Ha súlyosabb sérülést szenved el egy autó ajtózár, vagy teljesen nyilvánvaló, hogy a feltörésével próbálkoztak, mindenképp szükséges a zárbetét cseréje.

Hogy néz ki és mennyibe kerül az autózár szervizen keresztül a zárcsere?

Amennyiben minket hívsz, szükség esetén kinyitjuk az autódat, majd adunk egy ajánlatot a zárcserére. Zsákbamacskát árulva nem kezdünk el dolgozni. A díjazásban alapvetően benne van a zárbetét is, de ha valahonnan tudsz olcsóbban / ingyen szerezni, akkor ezt kivesszük a kalkulációból, megoldjuk a cserét az általad szerzett zárbetéttel.

Nem működik az autó távirányítója – ez is az autó zárszerviz segítségét igénylő probléma

A távirányító egy roppant hasznos, és még annál is kényelmesebb találmány, amely jelentősen megkönnyíti a mindennapjaidat. Viszont, ha meghibásodik, az nagyon dühítő lehet. 

Megnyomod a gombot, de semmi! Miért történt ez?

 • lemerült az elem – elemmel működő dolgokkal megesik az ilyesmi, de egyáltalán nem róható fel senkinek, hogy megfeledkezik a cseréről;
  • a merülő elem egyébként feltűnő lehet, ha egyre közelebb és közelebb kell lépdelned a kocsihoz, ha ki akarod nyitni;
  • távirányító szervizben pillanatok alatt megoldják a problémádat;
  • amatőrre viszont ne bízd ezt a feladatot (sem): ha rosszul nyúlnak hozzá, a távirányító elveszti a programozást, vagy végleg elromolhat;
  • és néha olyan is van, hogy nem a távirányító a hibás, hanem a kocsi akkumulátora merült le: ekkor valakinek ki kell nyitnia, majd be kell bikáznia az autót;
  • és ez esetben a távirányító gyakran elveszti a kódot, újra kell programozni.

  Ha nem szeretnél találgatni, mi lehet a gond, vagy 5 különböző szakemberrel megnézetni külön pénzekért a kocsidat, minket hívj:

  1. megállapítjuk a probléma forrását;
  2. kinyitjuk az autódat;
  3. ha kell, be is bikázzuk;
  4. végül pedig újraprogramozzuk a távirányítót.

  Tehát nemcsak autó ajtónyitás, hanem komplex autózár szerviz feladatokat is ellátunk!

  0620/575-1595

Hívj most!