Autó kinyitása: a roncsolás mentesen és villámgyorsan egy órán belül

 

Épp indulnál valahonnan valahova, és nem nyílik a kocsid. Hű társad, aki mindenhova elvisz, minden nap segítségedre van, most bezárva árválkodik, míg te azon gondolkodsz, mit lenne érdemes tenni, kit kellene hívni, akinek az autó kinyitása seperc alatt menne…

A 4 leggyakoribb ok, ami miatt nem megy kulccsal az autó kinyitása

 

  • Nincs meg a kulcs

Nehezen menne az autó kinyitása kulccsal, ha a céleszköz egyáltalán nincs meg! Ellophatják, eltűnhet, és a pótkulcs gyakran „sehol sincs”. (Ideje másoltatni egyet!)

  • Bezárt autókulcs

Bár a rutinszerű feladatokat szinte mechanikusan végzed, és nem követsz el benne hibákat, így az autó nyitás-zárás is csípőből megy, néha kerülhet porszem ebbe a gépezetbe! Ilyenkor egyszerűen csak bezárod a kocsiba a kulcsot egy hirtelen mozdulattal, és amikor rájössz, mi is történt: már késő.

  • Lemerült az autó akkumulátora

Se a távirányítóval, se kulccsal nem megy az autó kinyitása, mert lemerült az akku, nem működik a központi zár. Ilyenkor nemcsak maga a zárnyitás kérdéses, hanem az is, egyáltalán haza tudsz-e gurulni a járgányoddal…

  • Beletörik a kulcs a zárba

Ilyen is előfordulhat, ha a kulcs valamiért idővel megadja magát és beletörik a zárba– lehet, hogy már régóta akadozott, és ritkábban az is előfordul, hogy semmi jel nem utal arra, hogy gond lenne… Nemcsak a zárnyitás, hanem a csonk eltávolítása is megoldást igényel ilyen esetben.

 

És, ami sürgetheti az autó kinyitását: ha autóba zárt gyermek vagy kutya miatt is aggódni kell!

 

Sajnos gyakran fordul elő, pláne az autóba zárt kulcs esetén, hogy gyermek vagy háziállat is kiszabadulásra vár. Ilyenkor a zárnyitás még sürgősebbé válik, hiszen senki nem szeret a családtagjáért aggódni!

A gyors megoldás nem a „házi megoldások autónyitásra” típusú cikkekből, videókból érkezik

 

Ha még egy élőlényre is vigyázni kell, pláne nem. Millió rossz ötlet kering az interneten, amelyek azonban veszélyesek lehetnek. Törd be az ablakot, ez például az egyik leggyakoribb. Egy dolog az, milyen károkat, mennyi fizetni valót okozol ezzel magadnak… És egy másik, hogy az autóban tartózkodó személy vagy állat nagyon megijedhet, meg is sérülhet. Ezt bizonyára nem szeretnéd!

 

Autó kinyitása 60 percen belül: telefonálj, és indulunk!

 

Ha Budapesten vagy, egy órán belül kiérkezünk a helyszínre, és neki is állunk az autónyitásnak. A probléma természetétől függően, ez lehet, hogy mindössze 5-10 perc lesz; de fél órán belül általában végzünk. Vannak persze fejfájást okozó helyzetek, ám arról biztosíthatunk, hogy cserbenhagyni a bezárt kocsid mellett nem fogunk!

Az autó kinyitása kulcs nélkül a szakterületünk. Közel 5000 autónyitás áll már mögöttünk, rendelkezünk az ehhez szükséges nagyjából 200 speciális eszközzel, és maradéktalanul megbízhatsz bennünk. Egyrészt, igazolnod kell kiérkezésünkkor, hogy a jármű a tiéd, illetve mi is bizalmasan kezelünk minden adatot, információt.

 

Autó kinyitása és egyéb kapcsolódó segítség

 

Amellett, hogy a zárnyitást elvégezzük, amennyiben szükséges, autó zárszerviz megoldásokkal is tudunk segíteni; ha lemerült az autó akkumulátor, annak bebikázását is megoldjuk; illetve, szükség esetén a zár / távirányító újrakódolását is vállaljuk.

Extra: szakemberünknél bankkártyával is fizethetsz.

0620/575-1595