Villámgyors autó ajtónyitás – időtakarékosan!

Rengeteg ok lehet, amiért a tegnap még nyitható autód mára bezárva árválkodik, te pedig a pánik szélén vagy, hogy mégis, miért nem tudsz menni vele a dolgodra, mikor neked most rohannod kell, villámgyors autó ajtónyitás az egyetlen megoldás, mindegy, hogy

  • Bezártad?
  • Beletört?
  • Elhagytad?

(A kulccsal megesik bármi ilyesmi…)

Nyugi: elátkozva nyilván nem vagy. Ilyen dolgok szinte az összes autóssal megesnek, gyakori szituációkat soroltunk fel.

A különbség inkább abban keresendő, hogy miképpen áll a problémához egyik, illetve másik autós? Senki számára sem kellemes egy-egy ilyen helyzet, és még a legnyugodtabb ember is könnyedén kijön a sodrából, ha észreveszi, hogy – egy gyakori példát idézve – bezárta a csomagtartóba a kulcsot. 

Sokféle ember, sokféle zár, sokféle autó – egyetlen valódi villám megoldás autó ajtónyitásra

Finom, különleges műszerek az autózárak. Minden gyártó igyekszik a lehető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazni, épp ezért, ha a bűnözők számára nehezen feltörhető egy zár, neked ugyanúgy kemény dió, ha kulcs nélkül kell kinyitnod.

Nekünk, autózárnyitó-specialistáknak kb. 200 eszközünk áll rendelkezésre, amelyek segítik az autó ajtónyitást. Ennyi szerszámra tehát REÁLISAN szükség lehet, ha kulcs nélkül kell egy zárat kinyitnunk!

Ehhez képest hol vannak a neten keringő autó ajtónyitás csoda-megoldások?

Annyiféle-fajta ötletet lehet találni, ha valaki a neten kutat megoldás után, hogy a 200 műszerünkkel, szervizautónkkal és nagyjából 5000 kinyitott autózár után, amin túl vagyunk, csak lesünk! Arról nem is beszélve, miféle károkat okoznak az autótulajdonosoknak…

Most képzeld el, hogy ott vagy kétségbeesve, ki akarod nyitni kulcs nélkül az autódat, majd valaki azt mondja, „bizergáld meg így meg úgy” egy dróttal a zárat, és kész! Te próbálkozol, mert valamiért e percben látod elérkezettnek az időt arra, hogy higgy a csodákban, de nem történik semmi.

 

Találsz egy másik opciót… Videó is van arról, hogyan ess neki egy WC-pumpával az ajtónak. Az idegességeddel szemben már vesztésre áll az eltökéltséged, de „mi van, ha” alapon, próbálkozol. Újabb fél óra veszik el, újabb befektetett energia. Közben egy drót okozta karcolást is meglátsz a fényezésen: kezded feladni. Így, végül utolsó mentsvárként, jöjjön, aminek jönnie kell, féltéglával betöröd a szélvédőt. Szinte hallod az autó sikolyát, de kemény vagy, megteszed. Na! Most végre kinyitottad! És azonnal vitetheted is a szervizbe…

A másik opció, ha felhívsz minket, azaz a villámgyors autó ajtónyitás specialistákat.

  1. Egyszerű, fájdalommentes. Kollégánk megnyugtat, hogy 60 percen belül kiérünk hozzád, amennyiben Budapesten vagy. Vidékről is telefonálhatsz, megoldjuk a kiszállást, és több szakemberünk is van a fővároson kívül!
  2. Te elmondod, mi a gond, majd igazolod, hogy az autó a tiéd, és mehet is a munka. Semmilyen felesleges kárt nem okozunk sem a fényezésben, sem a zárban, sem a kocsi egyéb részeiben, és erre még garanciát is vállalunk.
  3. Ha lemerült az akkumulátor, bebikázzuk a kocsit az autó ajtónyitás mellett; ha a távirányítóval van gond, megoldjuk azt is, újrakódoljuk vagy javítjuk. Ugyanígy, készítünk neked másolatot, ha nincs pótkulcsod.

Szakszerű autóajtó nyitás, mindenféle rejtett költségek nélkül:

0620/575-1595