Autó ajtó nyitás: kulcs nélkül mi módon?

Minél biztonságosabbá váltak lopásgátlás tekintetében az autók, annál inkább problémát okoz a kinyitásuk. Ez persze teljesen logikus. Számos eszköz – pl. immobiliser, kormányzár – gondoskodnak arról, hogy illetékteleneknek megnehezítsék az autó ajtó nyitás sikerét, és ne törhessék csak úgy fel az autódat, és ne hajthassanak el vele.

No, de mi történik akkor, ha te magad, az autó tulajdonosa kerülsz olyan helyzetbe, hogy fel kell törni a kocsidat? Merthogy számos ilyen kellemetlen helyzet adódhat!

Az autó ajtó nyitás szempontjából lényeges, hogy milyen típusú és évjáratú gyártmányról van szó?

Maximálisan! hiszen számos módszer, és ahány járgány, annyiféle lehetőség adott. Idősebb autóknál a teljes folyamat egyszerűbb egy kicsit, az újabb változatokkal nehezebb dolgunk van. Egy dolog azonban 100%-ig biztos: a sufnituning „megoldások” és makacs ötletek semmi jóra nem szoktak vezetni!

Mennyire lehet hinni a mindenféle neten keringő autó ajtónyitás módszernek, videónak?

Semennyire. Sokat kockáztatsz akkor, ha ezekre hallgatsz!

Leggyakoribb hibák és károk, amiket akkor okozhatsz, ha házi megoldásokkal próbálkozol az autónyitással:

  • trélerrel elviteted a kocsidat: ezzel sokra nem mész, hiszen ki ettől még nem nyílik, a kulcs ettől még nem lesz meg, a legtöbb szerelő pedig nem profi autóajtó nyitó szakember;
  • betöröd a szélvédőt / ablakot: súlyos költségeket generálsz magadnak, és, mivel jó ideig szervizben lesz, addig használni sem tudod majd a kocsidat;
  • nekiállsz feszegetni a zárat, esetleg dróttal, bicskával, WC-pumpával próbálsz ügyeskedni: legjobb esetben „csak” a fényezésben teszel kárt, rosszabb esetben komplett zárcserére is szükséged lehet, ha netán szétroncsolnád.

Autó ajtó nyitás profi szinten: legális az ilyesmi?

Igen, amennyiben ezt valaki vállalkozóként végzi, rendelkezik a szükséges eszközökkel – szervizautóval, közel 120 féle autózár nyitó szerszámmal – illetve minden esetben igazoltatja az őt helyszínre hívó klienssel, hogy övé az autó. Mi is megtesszük ezt, tehát ha valaki felhív minket, hogy ki kéne nyitni a kocsiját, akkor a hivatalos papírok ellenőrzése nélkül semmilyen munkának nem állunk neki!

Több ezer autó kinyitása áll már mögöttünk. Akadtak könnyedén orvosolható problémák és kemény diónak bizonyuló autózárak is, de soha, senkit nem hagytunk cserben. A legfontosabb pedig, és hogy roncsolásmentesen végezzük az autó ajtó nyitást: ezt eszközeink és szaktudásunk együttesen teszik lehetővé. A felesleges károkozás nélküli munkára garanciát is vállalunk!

Mit kell tenned tehát ahhoz, hogy a kocsi ajtó nyitás sérülésmentesen történjen, súlyos pluszkiadások nélkül?

Telefonálj nekünk. Budapest területén 60 percen belül kiérkezünk, de vidéki autó ajtó nyitást is vállalunk, nyugodtan keress minket ilyen esetben is – a részleteket telefonon egyeztetjük.

Amennyiben pótkulcsra van szükséged, vagy teljes zárcsere kell, ebben is segítségedre leszünk, mindig előzetesen egyeztetve a várható díjakat. (Hogy ne érjen meglepetés.)

0620/575-1595