Bezárt autó kinyitása: Debrecen környékén is számíthatsz a segítségünkre!

 

0620/575-1595

Az élet nem ér véget Budapesten kívül! Debrecenben ugyanúgy előfordulhat, hogy…

 

Ezek a kellemetlenségek ráadásul mindig a legrosszabbkor történnek. Indulnál bevásárolni, sietsz a munkába, bevásárlásból térnél haza: igazából, semmikor sem jön jól, ha nem tudod kinyitni a kocsidat. A helyzeten sajnos sokat nehezíthet, ha bezártad az autóba a gyermekedet vagy a kutyusodat, ilyenkor fokozott körültekintéssel kell eljárni. Egy hirtelen mozdulattól, amilyen például az ablak betörése, megijedhet bármilyen élőlény, és még fizikai károkat is elszenvedhet.

 

Bezárt autó kinyitása Debrecenben házi praktikákkal: vannak hatásos megoldások? 

 

Nem akarjuk elnyújtani a válaszadást: nincsenek ilyenek. A bezárt autó kinyitása sem Debrecenben, sem másutt nem megy könnyen a különféle DIY-tippekkel! Leggyakrabban az alábbiakkal találkozhatsz:

  • autózár nyitás sörösdobozzal,
  • cipőfűzővel,
  • dróttal,
  • WC-pumpával,
  • teniszlabdával.

(De biztosan akad még pár hasonló.)

Ezek mind teljesen hatástalan, felesleges próbálkozások, amelyekkel nemhogy nem fogod kinyitni a kocsidat, de még károkat is tehetsz benne. Megkarcolhatod például az ablaküveget; a fényezést; a zárnak is baja eshet. Ezek javíttatása pedig nem olcsó mulatság.

Bezárt autó kinyitása Debrecenben: óvakodj a hirtelen döntésektől!

Érthető, ha pánikba esel egy ilyen kellemetlen helyzetben, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltétlenül a legelső, „nem jó, de nem is katasztrofális” megoldást kell választanod. Rengetegen követik el azt a hibát, hogy elvitetik trélerrel az autójukat, aztán fizetik a súlyos összegeket ezért meg a zárcseréért, mások pedig nemes egyszerűséggel betörik az autó ablakát. Ha egyáltalán találnak majd megfelelő csereablakot az autóhoz, ennek javíttatása is költséges lesz és időigényes – lehet, hogy hetekre búcsút kell intened a kocsidnak.

 

Mi a legjobb, amit tehetsz? Profi segítéség, ha Debrecen környékén van szükséged autónyitásra

 

0620/575-1595

Mi alapvetően Budapesten vagyunk, de telefonálj bátran – számos vidéken dolgozó partnerünk van, akik felé továbbítani tudjuk a megkeresésed, és gyorsan kiérkeznek az autó ajtónyitás helyszínére. Amennyiben súlyosabb a gond, például szükséges a zárcsere is, vagy a központi zár elektronikája ment tönkre, mi komplett zárszervizként működünk, így minden létező autózár problémára megtaláljuk számodra a megoldást. Indokolatlan károkat nem ejtünk az autódban, nem zúzzuk vagy roncsoljuk a zárat. 5000 bezárt autó kinyitása áll már mögöttünk, és Debrecen környékén is vannak olyan feddhetetlen előéletű partnereink, akiknek munkájáért kezeskedünk. Az autózár nyitáshoz nagyon fontos, hogy igazolni tudd, tiéd az autó, hiszen nem nyitunk ki csak úgy semmilyen kocsit.

 

Amiben még számíthatsz ránk, ha összetett a gond a bezárt autó kinyitása mellett Debrecenben és környékén is:

  • autó bikázása / gyorsindítása;
  • Pajzs védelem kiiktatása, akár lemerült akku mellett is;
  • autó távirányítójának újraprogramozása;
  • teljes zárcsere, akár általad hozott alkatrésszel is;
  • autókulcs másolása.

0620/575-1595