Do It You vagy profi megoldás? Gyakori kérdések bezárt autó kinyitása előtt

 

Nagyon kellemetlen tud lenni, és persze, mindig a legrosszabbkor üt be, hogy az autód valamiért nem nyílik, a bezárt autó kinyitása pedig nem egy egyszerű kis barkács-feladat… Nézzünk pár gyakori kérdést és választ a témában!

 

Bezárt autó kinyitása – otthoni megoldások vs. profi zárnyitás

 

Mit jelent a DIY autózár nyitás?

 • Minden olyan praktikát magába foglal, amelyek nem profi eszközökkel, profik által történnek, hanem otthon is megtalálhatókkal, és te végzed amatőrként a nyitást. Leggyakoribb a bezárt autó kinyitása sörösdobozzal, teniszlabdával, vécépumpával.

Javasolt-e ilyen módon nekiállni az autózár nyitásnak?

 • Nem; sajnos ezek a praktikák nem működnek. Nemcsak nem lesz sikeres végül a bezárt autó kinyitása, hanem még károkat is okozhat a kocsi fényezésén, zárjában, ablaküvegében az, aki ilyen módon próbálkozik.

Miért, egyéb esetben nem esik kár az autóban?

 • Nem; a profi autózár nyitó szakemberek speciális eszközökkel dolgoznak, ebből közel 200 különböző féle áll rendelkezésre. Ráadásul mi komoly tapasztalattal is rendelkezünk, 5000 kocsit nyitottunk már ki! Így garanciát is vállalunk arra, hogy az autóban nem okozunk felesleges károkat.

0620/575-1595

 

Bezárt autó kinyitása, ha lemerült az akkumulátor 

 

Mi történik akkor, ha lemerült akku miatt szorulok a bezárt autó kinyitására?

Lemerült az akku, és Pajzs védelemmel ellátott az autóm… Titeket hívjalak vagy a szakszervizt?

Bezárt autó kinyitása – van-e különbség zár és zár között?

 

Normál és reteszes autózárakat különböztetünk meg.

 • Normál zár esetén a bezárt autó kinyitása valamivel olcsóbb lesz, mivel ezek egyszerűbb kivitelűek, könnyebben nyithatók. Az autó nyitását légpárnával oldjuk meg, majd a zárat magát a vezetőoldali ajtó enyhe kifeszítése után, belülről nyitjuk ki.
 • Reteszes autózárat nem lehet ilyen módon kinyitni, ott a feszítés nem megoldható, mert a zár nem enged el, csak kulccsal nyitható. Dekódolót alkalmazunk ahhoz, hogy ez esetben is meg tudjuk oldani a bezárt autó kinyitását.

Ha már felmerült a díjazás…

 

Bezárt autó kinyitásának ára, ha minket hívsz

 

 • Normál autózár nyitása Budapesten belül: 15 000 Ft + áfától
 • Reteszes autózár nyitása Budapesten belül: 20 000 Ft + áfától
 • Bezárt autó kinyitása Budapest környéki településen, agglomerációban: 25 000 Ft + áfától
 • Vidéki autózár nyitás: megegyezés szerint.

Bezárt autó kinyitása – etikus megoldás

 

Honnan tudjátok, hogy enyém az autó?

 • Minden esetben elkérünk ehhez igazoló dokumentumokat, illetve személyigazolványt / jogosítványt. Amennyiben a bezárt kocsi kesztyűtartójában van a forgalmi, értelemszerűen az autó kinyitását követően kérjük el. Ha a nyitást követően ennek bemutatása felénk nem történik meg, akkor értesítjük a rendőrséget, kiérkezésükig pedig mi is a helyszínen maradunk.

Bezárt autó kinyitása: mennyi időt vesz igénybe a folyamat?

 

Kárba veszett-e a napom, ha bezártam a kocsiba a kulcsot?

Komolyabb probléma lehet a zárral, a kulccsal, ilyenkor mire számítsak?

 • Igyekszünk minél gyorsabban megoldást találni, zárszervizként is működünk, de hogy mennyi időt visz majd el, a probléma természetétől függ. Mi biztos, hogy mindent megteszünk, senkit, soha nem hagyunk cserben.

0620/575-1595