Villámgyors autó zárnyitás bárhol az országban

 

Autó zárnyitás gyorsan és roncsolás nélkül – felmerült benned a kérdés, hogyan lehetséges ez?

 

Egyszerű: nem kell mindenféle praktikákkal kétségbeesetten nekimenni a zárnak, hanem higgadt, profi munkára van szükség. Ez persze nem egyszerű, hiszen te nagy valószínűséggel, nem rendelkezel azokkal a szerszámokkal, azokkal az eszközökkel, azzal a tudással és tapasztalattal, amire mindehhez szükség lenne!

Épp ezért szoktuk azt mondani: ha gyors, roncsolásmentes autó zárnyitást szeretnél, akkor nem a videós tippeket kezded el bújni, és nem is a barkácsolós szomszédhoz mész sufnituning praktikákért.

Hanem telefonálsz nekünk:

0620/575-1595

Bármi is a gond, mi rájövünk és megoldjuk! 5000 autó zárnyitása áll már mögöttünk, a legegyszerűbbtől a bonyolultabb problémákig ott voltunk, segítettünk, nem hagytunk cserben senkit, aki minket hívott.

Az „egyszerűbb” esetek közé tartozik például, ha bezártad a kulcsot a kocsiba, vagy nincs meg az autókulcs.

Némileg nehezített akkor a terep, ha lemerült akkumulátor miatt nem működik a központi zár, esetleg egy feltörési kísérlet miatt roncsolódott a zár. Előfordulhat az is, hogy te magad töröd bele a kulcsot az autózárba…

Ezek mellett pedig vannak olyan esetek is, ahol ránézésre nehezebb megmondani, mi a gond, például, ha az autó egyik ajtaja nem nyílik / nem záródik, vagy esetleg mind a négy beadta a kulcsot…

Sajnos sokan folyamodnak szakértő autó zárnyitás megoldások helyett ilyenkor ahhoz, hogy betörik az ablakot vagy elvitetik trélerrel a kocsit

Ez persze nem kevés pénzbe fog nekik kerülni, a várakozásról nem is beszélve, ami akár hetekig is eltarthat, míg a kocsit szervizelik. 

 

Az autózár nyitás nem is olyan bonyolult, azt monda valaki, valamikor…

 

Csak egy légpárna kell hozzá, meg valami drótszerűség: hallottál már ilyesmiről, esetleg cikket olvastál róla? Nos, ahogy a vicceknek, úgy ennek az információnak is a fele igaz. Normál autózár esetén ez valóban működőképes megoldás lehet, azonban a reteszes záraknál, amelyeket csak a záron keresztül, kulccsal lehet kinyitni, nem mész vele semmire. Sőt, egyébként még normál zár

 

esetén is kockázatos bevállalni a légpárnás feszegetést, hiszen ha túlfeszíted az ajtót, vagy megkarcolod az autó fényezését, ismét csak súlyos kiadások előtt találod magad.

 

Autó zárnyitás és autó zárszerviz: teljeskörű „ellátást” biztosítunk a járgányodnak!

 

Tudjuk jól, az autódat pár napig sem szeretnéd nélkülözni, és ha lehet, akkor minél gyorsabban mennél tovább a dolgodra. Ha semmi extra probléma nincs, akkor lényegében azonnal indulhatsz is tovább; de ha bármi nagyobb baj derülne ki a zárnyitás során, profi segítséget nyújtunk abban is!

Garanciát vállalunk rá, hogy felesleges károkat nem okozunk a kocsidban, nem zúzzuk a zárat, nem karcoljuk meg az ablakot vagy a fényezést. Akkor, ha elkerülhetetlen a zárcsere, mert eleve roncsolódott, vagy újra kell programozni a távirányítót, esetleg bebikázni az akkumulátort, ugyanúgy számíthatsz ránk!

0620/575-1595

A telefonhívástól számítva 60 percen belül kiérünk budapesti helyszínre, de akkor is segítünk, ha vidéken kerültél bajba, telefonálj nyugodtan, és egyeztetünk.

Átlag 10-15 perc alatt el is végezzük az autó zárnyitást, neked pedig nem vész kárba a napod, így az egész csak egy felejthető kellemetlenség marad.