Villám autónyitás Budapesten és országszerte

 

Hogyan lehetséges a villám autónyitás?

 

Napi szinten rengeteg ember van, akiknek gondja akad az autózárral. Bezáródik a kulcs a kocsiba vagy a csomagtartóba, beletörik a zárba, vagy bármi más okból nem működik a zár, így nem is nyílik az autó. Lehet, hogy tényleg az autózárral van a gond, elhasználódott, eltört, de sokszor a központi zár azért nem bírható működésre, mert lemerült az akkumulátor. Olykor pedig a távirányítóval is gond lehet – és még lehetne hosszasan sorolni a problémákat.

Ilyen esetekben a villám autónyitás mellett teszi le a voksát az, aki nem akar hosszasan a kocsija mellett vesztegelni, fagyoskodni vagy épp pecsenyére sülni, illetve nem vetemedne mindenféle DIY autónyitás praktikákhoz sem.

 

Azok, akik a villám autónyitás mellett döntenek, tudják ugyanis, hogy:

 

  • nincs olyan csodamódszer, amivel könnyedén maguk is ki tudják nyitni az autózárat,
  • nem hisznek abban, hogy a teniszlabda, a vécépumpa, a sörös doboz vagy a cipőfűző jó megoldás lehet autónyitásra,
  • és nem akarnak súlyos összegeket kifizetni a javíttatásért amiatt, hogy betörték az ablakot vagy roncsolták a zárat.

Ehelyett, tudják, hogy mi biztosítjuk számukra a villám autónyitást, vagyis gyorsan, szakszerűen járunk el.

„De hát egy légpárnával házilag is meg tudom oldani, azt mondta egy ismerősöm…”

Annak az ismerősnek valószínűleg normál autózáras kocsija van. Ez inkább régebbi modellekre jellemző, feltörés, lopásgátlás szempontjából kevésbé biztonságos kivitel, hiszen könnyedén nyitható egy légpárna segítségével. Mi is így járunk el: enyhén, nem kárt okozva kifeszítjük az autóajtót, majd egy speciális eszközzel „benyúlunk”, és így folytatjuk az autónyitást. Nekünk ez 5-10 perces rutinfeladat. Aki nem szakértő módon próbálkozik, könnyen túlfeszítheti az autóajtót, ezzel kárt okozva, de van ennél jobb! A záron keresztüli nyitás, amelyhez nem kell az ajtót elfeszíteni. Mintha a saját kulcs lenne….

És most jön a lényeg: az újabb autómodellek, illetve a német kocsik nagyrészt nem ilyen, hanem reteszes autózárral rendelkeznek, amely csak és kizárólag a záron keresztül nyitható. A zár elektronikája nem úgy működik, hogy feszegetés hatására „elenged” az ajtó, így itt egyáltalán nincs értelme a légpárnás megoldással próbálkozni. Sajnos ezt kevesen tudják, és hallgatnak az „okosnak tűnő” tanácsokra. (Feleslegesen.)

Nagyjából 5000 autózár nyitás áll már mögöttünk, és rendelkezünk szervizautóval, illetve azzal a közel 200 speciális szerszámmal, amelyre szükség lehet az autózárak kinyitásához.

 

0620/575-1595

Villám autónyitás egy telefonhívásra tőled

Ha egyeztettünk telefonon, onnantól kezdve budapesti helyszínre 60 percen belül kiér a szakemberünk, majd neked igazolnod kell, hogy az autó a tiéd. A probléma természetétől függően, átlag negyed óra alatt megoldjuk az autózár nyitást, ráadásul roncsolás nélkül, amire garanciát is vállalunk. A végén bankkártyával is tudsz fizetni, így nem kell azon aggódnod, hogy esetleg nincs készpénz nálad.

Ha vidéken vagy, az sem gond: meg tudjuk oldani a kiszállást, illetve országosan vannak szakembereink, akiket közvetlenül hozzád tudunk irányítani villám autónyitásra!

Egyéb problémák, amelyek felmerülhetnek, és amelyekben szintén tudunk segíteni a villám autónyitás mellett

  • autó zárszerviz – ha javításra vagy cserére van szükség, nem kell külön szakembert keresned rá, megoldjuk;
  • autókulcs másolás, pótkulcs készítése – hogy legközelebb ne legyél bajban, ha például bezárod a kulcsot a kocsiba;
  • autó bikázása – gyakran a lemerült akkumulátor okozza a bajt, hogy nem nyílik a zár – ebben is segítünk, sőt, akár ki is cseréljük az akkut.

0620/575-1595