Lemerült az autó akku? Ne autósokat szólítgass le, hanem válaszd a biztos megoldást! Biztonságos bikázás Budapesten

 

Az autók akkumulátora nincs „öröklétre” kalibrálva. 3-4 év, néha több, néha ennyi sem. Annyi mindenesetre biztos, hogy egy ilyen helyzet sose jön jókor. Épp indulnál valahova, de nem nyílik az autó / nem indul be, az akku megadta magát, nincs más hátra, kell valaki, akinek nem gond a bikázás Budapesten.

Mi a teendő ilyenkor?Normál esetben talán elkezdesz autósokat lekapcsolni, hogy segítsenek neked. Nyilván, ez is egy működő opció, de van, amire mindenképp érdemes figyelni, ha emellett döntesz!

Ezek a polaritások.

A piros „+” csipesz menjen a bikázást végző autó akku pozitív sarujára, míg a piros kábel másik vége kerüljön a bikázandó akkumulátor pozitív sarujára. Ezután a fekete „-” csipeszt a bikázást végző akku negatív sarujára szükséges helyezni, a fekete kábel pedig mehet a bikázandó autó motorblokkjának fém részére.

A polaritások összekeverése sajnos a segítséget nyújtó autó akkumulátorába is kerülhet, de ami ennél is nagyobb probléma: fizikai veszélyt jelenthet.

Leszólítanál autósokat, de kiderül: nem lehet hozzáférni megfelelően az autód akkujához, mert túl szűk helyen parkolsz

A bikázás Budapesten nem éppen egyszerű, hiszen relatíve sok az autó, és sok a szűk utca is. Innentől kezdve, a másik autó segítsége nemcsak a sofőr szándékán múlik, hanem azon is, egyáltalán odafér-e a járgányodhoz! Erre nyújtunk mi megoldást: rendelkezünk ugyanis egy mobil bikázó készülékkel, amely kézben is elfér, és kimondottan az autók gyorsindításában nyújt segítséget. Akkor is, ha látszólag hozzáférhetetlen helyen parkolsz.

0620/575-1595

Nemcsak bebikázzuk az autódat, de annyi töltést is kapsz az akkura, hogy haza tudj gurulni!

 

Fontos tudnivalók még a bikázáshoz Budapesten (is):

 

  • ha nem tudod kinyitni a központi zárat a lemerült akku miatt, hiszen az elektronika az utolsó, lezárt állapotot jegyezte meg, bátran telefonálj nekünk. Bikázáson túl, az autózár nyitásban is segítünk. Roncsolásmentesen, profi eszközökkel, tapasztalt szakembergárdával oldjuk meg a bonyolultabb problémákat is!
  • Emellett, teljes zárszervizként működünk, így, ha bármi probléma adódik az autózárral, szükség esetén a javítását, illetve a cseréjét is el tudjuk végezni.
  • Sőt: ha a távirányító elveszti a zár kódját a lemerült akku miatt, akkor azt is újraprogramozzuk.
  • A bikázást követően fontos, hogy legalább 20 km-es távig járjon még a kocsi motorja, tehát menj egyet a járgánnyal, így elkerülheted a lefulladást.

Autózár probléma vagy lemerült akku?

 

Sok autós nem tudja a különbséget, amikor csak annyit tapasztal, hogy nem nyílik a kocsija. Ha a zárral semmilyen gond nincs, látszólag a távirányító sem hibás, sőt, a kulccsal sincs gond – ideértve azt is, hogy nem ragadtak rá szöszök meg koszok – akkor érdemes az akkura gyanakodni!

 

Autónyitás, mobil bikázás Budapesten – biztonságos és gyors megoldás

 

Telefonálj, ha nem szeretnél a kocsid mellett vesztegelni! Nem kell megfagynod vagy leégned azért, mert az akkumulátor felmondta a szolgálatot. Hívásod után, szakemberünk már indul is a helyszínre; a fővároson belül egy órán belül kiérkezik, és megoldja a bikázást, autónyitást, szükséges egyéb, autózárhoz köthető feladatokat is. Profin, szükségtelen károkozások nélkül.

0620/575-1595