Autózár nyitás Eger városban és környékén roncsolásmentesen

 

Senki sem szeret arra eszmélni, hogy nem tudja kinyitni a kocsiját, de előfordulnak ilyen helyzetek. A fővárosban ezek megoldása általában egyszerűbb, hiszen több szakértő szolgáltatás is rendelkezésre áll, de Egerben és környékén nem biztos, hogy olyan könnyű autózár nyitásra embert találni.

 

Mégis van megoldás, hiszen mi jól tudjuk: az élet nem áll meg Budapesten kívül sem!

 

Éppen ezért vállalunk vidékre, Eger mellett más nagyvárosokba, illetve azok környékére is autózár nyitás-kiszállást. Ha nem mi megyünk, akkor pedig vidéki partnereink, általunk igazoltan megbízható szakemberek azok, akik akár a te segítségedre is sietnek.

0620/575-1595

 

Autózár nyitás bezárt kulcstól a lemerült akkuig

 

Különféle okai lehetnek annak, hogy nem tudod kinyitni a kocsidat. Felmerülhet benned a kérdés, hogy összetettebb problémák esetén is számíthatsz-e a segítségünkre?

A válasz: természetesen, igen! 

  • Ha bezárod a kulcsot a kocsiba, az tiszta sor: normál autózár esetén légpárnával enyhén kifeszítjük az ajtót, majd egy speciális eszköz segítségével „benyúlunk”, és belülről nyitjuk ki a zárat. Reteszes autózár esetén, amely csak a záron keresztül nyitható típus a lopásbiztonság jegyében, dekódolót használunk.
  • Ha lemerült akkumulátor okozza a problémát, azaz emiatt nem nyílik a központi zár, az akku bebikázásában is tudunk segíteni mobil bikázó segítségével, amely nem helyigényes, bármilyen nehézkes helyen parkolsz is, megoldja a kocsid gyorsindítását.
  • Amennyiben a zár elektronikájával van gond, szintén tudunk segíteni a megoldásban, persze itt fel kell arra készülni, hogy költségesebb lesz a dolog.
  • Szükség esetén újrakódoljuk a távirányítót is, amennyiben valamiért elvesztette a zár kódját.
  • Teljes zárszervizként is működünk, így az autózár nyitás mellett a zár szükséges javításában vagy cseréjében, illetve autókulcs másolásában is segítséget tudunk nyújtani.

Milyen veszélyeket rejt magában, ha profi segítség helyett inkább magad állnál neki az autózár nyitásnak?

 

Számos jól hangzó megoldás, ötlet terjed Egerben és környékén is, az interneten meg pláne: használj az autónyitáshoz cipőfűzőt, sörösdobozt, csavarhúzót, vécépumpát, teniszlabdát… Csak, hogy a legelterjedtebbeket említsük.

Ezekről azonban tudni érdemes, hogy egyrészt, közel sem biztos a hatékonyságuk, másrészt, akár károkat is okozhatsz velük az autóban vagy a zárban.

Sok persze arra is a javaslat, hogy „törd be az ablakot” vagy „vitesd el trélerrel a kocsit”, mert nem tudják: léteznek konkrétan autózár nyitásra specializált szakemberek.

Ilyenek vagyunk mi is. Ráadásul minden szakemberünk feddhetetlen előéletű, tevékenységünk teljesen legális, éppen ezért, neked is szükséges igazolnod, hogy a kinyitni kívánt autó a tiéd. 

Nagyjából 5000 autózár nyitás áll már mögöttünk, és rendelkezünk azzal a nagyjából 200 eszközzel, amelyekre az autónyitáshoz szükség lehet. Ezek is garantálják, hogy roncsolás vagy más károkozás nélkül oldjuk meg az autónyitást, amelyre garanciát is vállalunk!

0620/575-1595