A profi ajtózár nyitás nyitja: legyen egy jó számod a telefonodban

 

Lehetséges-e 10-15 perc alatt az ajtózár nyitás? Van-e megoldás arra, ha a csomagtartóba sikerült bezárnod a kulcsot? Mit érdemes tenni akkor, ha beletört az autózárba a kulcs? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kapsz a cikkből.

 

Az autózár bonyolult szerkezet – így ajtózár nyitás céljából sem mindegy, hogyan nyúlsz hozzá

 

Egyvalamit már most, a legelején érdemes leszögezni: ez a cikk nem az a cikk, amiből mindenféle házi praktikákat mutatunk neked arra, hogyan nyisd ki a háztartási szerszámosláda tartalmával a kocsidat.

Tudtad, hogy ajtózár nyitásra kocsik esetén nagyjából 200 féle szerszám / eszköz áll rendelkezésre? Egyrészt azért, mert a zárak sokfélék lehetnek, másrészt azért, mert a problémák is változó jellegűek. Ezek nem oldhatók meg egy csavarhúzó vagy egy vastag drót segítségével.

 

Pedig az internet tele van „okosságokkal” …

 

És a legtöbb vagy egyszerű butaság, vagy tényleg komoly veszélyt rejt magában. A gyakran javasolt teniszlabdás, vécépumpás meg cipőfűzős ajtózár nyitás tippek kipróbálásával maximum pár vicces pillanatot szerzel azoknak, akik meglátnak. Ezzel szemben, ha mondjuk betöröd egy téglával az autóablakot, akkor jó ideig biztosan nem vezeted majd az autódat, mert az súlyos költségekért persze, a szerelőnél lesz kényszerpihenőn. Bár kevésbé drasztikus, de ugyanígy semmi értelme nincs annak, ha ajtózár nyitás helyett elviteted trélerrel a járgányt. Egyrészt, ezzel is csak pénzt szórsz ki az ablakon, másrészt, simán lehet, hogy az adott szerelő az autózárhoz nem fog kellően érteni.

 

Felejtős tehát, hogy egyedül nekiess az ajtózár nyitásnak. De akkor mi a teendő?

 

Először is, minden szerszámot tegyél le, és minden „így nyisd ki otthon az autódat” típusú cikket zárj be.

Ezt követően, tárcsázd a számunkat:

0620/575-1595

Telefonos egyeztetésünket követően, szakemberünk elindul a helyszínre. Budapest területén 60 percen belül ki is érkezünk. Ekkor pedig az első dolgunk, hogy igazolást kérjünk tőled arról, tiéd a kinyitni szándékozott autó.

 

Mennyi idő átlagosan egy ajtózár nyitás?

 

Természetesen függ az autózár típusától és problémájától is, de ha a munkavégzésünk átlagát nézzük, kb. 15 perc után már gurulhatsz is tovább a dolgodra. Hiszed vagy sem: profi eszközökkel és nagyjából 5000 autó ajtózár nyitási tapasztalat után ez ennyire gyors is lehet.

Ráadásul roncsolás nélkül végezzük a munkánkat

Az otthoni ajtózár nyitási praktikáktól a pluszköltségek és a komoly károk miatt intettünk óva, így fontos, hogy kiemeljük: mi nem okozunk felesleges sérüléseket az autódon. Nem karistoljuk meg a fényezést, és igyekszünk mindig menteni a zárat, nem pedig tönkretenni. Egyes esetekben, például, ha feltörési próbálkozás miatt ment tönkre az autózárad, persze szükséges lehet a csere. Ilyenkor is tudunk segíteni, túl az ajtózár nyitáson.

0620/575-1595

Nem lényeges, miért nem nyílik: mi megoldjuk az autónyitást zúzás nélkül, amire garanciát is vállalunk.

Pár praktikus plusz információ:

  • nem gond, ha nincs nálad készpénz, bankkártyával is fizethetsz szakemberünknél;
  • az árat telefonon egyeztetjük;
  • vidéki kiszállást is vállalunk, keress bátran, ha nem a fővárosban kerültél bajba!