BMW autónyitás: gyors megoldás roncsolás nélkül

Több olyan helyzet is adódhat, hogy bajba kerülsz, és nem megy a BMW autónyitás a mindennapi módon. Ezek a helyzetek ráadásul mindig a legrosszabbkor történnek, így – nem pesszimizmusból, hanem szükség esetére – még most mentsd el a számunkat!

0620/575-1595

A BMW úgynevezett „reteszes” ajtózárat alkalmaz a modelljein, amely nagyon hasznos a feltörés ellen, azonban, ha bármilyen okból nem nyitható a zár, bőven okozhat fejfájást.

Ennek a zárrendszernek a lényege, hogy az autó bezárása után egyáltalán nem nyitható az autó. A mechanika az utolsó, bezárt állapotot jegyzi meg, így a saját kulcsán kívül, tulajdonképpen semmilyen más módon nem nyílik ki a zár.

„Majd én azt megoldom… Csak nem lehet olyan nehéz egy BMW autónyitás” – ha ezt gondolod, eláruljuk, miért rossz taktika

Nézzük, mi az, amit magad meg tudsz tenni otthoni „sufnituning” módszerekkel a BMW-d kinyitása érdekében? (És milyen következményekkel jár, ha megpróbálod?)

Van a WC-pumpás megoldás, amiről kering több videó a neten. Nos, egyrészt, ha ennyibe telne felnyomni egy BMW-t, akkor mindenki azt lopna mindenkitől… Másrészt, ha az autód megjegyezte a LEZÁRT állapotot, akkor onnantól kezdve mechanikai úton sehogy nem fogod kinyitni, mert nem enged el a zár!

Ott van az az „opció” is, hogy betöröd az ablakot valamivel. Amellett, hogy ez rád nézve is veszélyes mutatvány, szerinted mennyibe fog kerülni az autó javíttatása? Mind pénzben, mind pedig időben számolva: sokba.

És persze, az elmaradhatatlan kedvenc: a dróttal való zárbabrálás… Ezzel kizárólag annyi a gond, hogy a reteszes zárak működése értelmében, csak a saját kulcsukra hallgatnak, ergo, bármilyen ügyesen matatsz a zárnál dróttal, nem fogod kinyitni másnap reggelre sem a kocsidat.

Megoldás: a profi BMW autónyitás.

  • telefonálsz, mi pedig 60 percen belül kint is vagyunk budapesti / környéki, jól megközelíthető helyszínen;
  • igazolod, hogy az autó a tiéd, mert ugye nem nyitunk ki kocsikat csak úgy;
  • megnézzük, mi a gond, majd 5000 autónyitás rutinjával és a szükséges speciális eszközökkel, megoldjuk a BMW autónyitást;
  • mindezt felesleges roncsolás nélkül, hiszen a szerszámok pontosan azért szükségesek, hogy a BMW „azt higgye”, az ő saját kulcsával nyitottuk ki – nincs olyan házi praktika, amellyel ez megoldható;
  • végül pedig bankkártyával is módodban áll fizetni, nem gond, ha nincs nálad készpénz.