Itt a segítség, ha gondot okoz a bezárt autó kinyitása Pécsett 

 

Bezárt autó kinyitása Pécsett vagy a környéken?

 

  • Bezártad a kulcsot, nem tudod, hol van a pótkulcs, így azt sem tudod, mihez kezdj?
  • Esetleg arra gyanakszol, valaki megpróbálta feltörni az autódat, és ezért roncsolódott, nem működik a zár?
  • Lemerült az autó akkumulátora, így az autó bezárva várja, hogy megtaláld kinyitására a megoldást?

 

Ez csak néhány példa, amelyek gyakran előfordulnak, és sok autós életét keserítik meg. Általában azt is gondolják, hogy kárba veszett ezzel a napjuk.

Pedig ez koránt sincs így! Létezik gyors, szakszerű, megbízható megoldás autónyitásra.

Minden szolgáltató csak Budapesttel jön, de neked Pécs környékén lenne szükséged a bezárt autó kinyitására

Tény, Budapesten egyszerűbb megoldást találni – de mire nem? Minket viszont akkor is hívhatsz, ha nem a fővárosban van szükséged autózár nyitásra, hanem Baranya megye székhelyén, esetleg annak környékén. Számos szakemberünk van, aki országosan dolgozik, így a kiszállást meg tudja oldani. Biztosítunk afelől, hogy ezek a partnereink megbízhatók, és előéletüket tekintve is feddhetetlenek!

 

Bezárt autó kinyitása Pécsett – mi az, amivel semmiképp se próbálkozz?

 

Érthető, hogy a lehető leggyorsabb megoldást keresed, épp ezért azt mondjuk: ne hozz rossz döntést. A „gyors autónyitás” címszó alatt az interneten számos olyan tippet találhatsz, amelyek többet ártanak, mint használnak. Van, amelyik csak komikus és haszontalan, mások azonban egyenesen károkhoz vezetnek…

 

  • Gyakori javaslat a vécépumpa vagy a teniszlabda: ha ilyen egyszerű lenne kinyitni egy kocsit, akkor még a jelenleginél is többen lopnák őket;
  • mindenféle drótokat és zsinórokat is szoktak ajánlani: ezek szintén haszontalanok, ráadásul egy-egy rossz próbálkozással a fényezésben kárt okozhatnak;
  • illetve általános tipp a légpárna, amelyet kifejezetten erre a célra találtak fel.

Akkor most beszéljünk kicsit a légpárnás autónyitásról!

 

Hogyan működik?

A párnát még nem felfújt állapotában becsúsztatod az ajtó szélénél a felső részen, majd felfújva enyhén kifeszíted vele az ajtót. Egy speciális eszközzel benyúlva a résen, így már belülről hozzáférhető és nyitható a zár. Persze, a hibalehetőségek itt is gyakoriak. Az otthoni próbálkozással túlfeszíthető az ajtó, ami költségesen javíttatható később; de gyakran ejtenek így sebet a fényezésben, az ablaküvegben vagy a zárban is.

Az, aki nem szeretne ilyen súlyos pluszkiadásokkal járó kockázatokat vállalni, autó-zárnyitással foglalkozó szakembert hív.

Annál is inkább, mert nem minden autózár nyitható ezzel a módszerrel. A reteszes autózárak esetén jobban figyeltek a lopásgátlásra, így ott kizárólag a záron keresztül, az autó kulcsával lehetséges a nyitás.

További, „futottak még” kategóriás autónyitás tippek az ablak betörése vagy a trélerrel való elvitetés – ami közös bennük, hogy nem jelentenek igazi megoldást, cserébe drágák. Ráadásul napokra is kivonhatnak az autósforgalomból…

Inkább telefonálj nekünk bezárt autó kinyitása miatt Pécs környékéről is!

0620/575-1595

Először, miután szakemberünk kiért, igazolnod kell, hogy a kocsi a tiéd, hiszen nem nyitogatjuk csak úgy az autókat. Arra pedig garanciát vállalunk, hogy az autónyitást felesleges károkozás nélkül végzik el. Ha egyéb problémád akad, például be kell bikázni az akkumulátort vagy szükséges a zár újrakódolása, esetleg a teljes zárcsere, szintén rendelkezésedre állunk!