Roncsolásmentes autózár nyitás Szombathely környékén

 

Budapesten túl is van élet: bár a mi központunk is Budapesten van, tudjuk jól, hogy nemcsak a fővárosban kerülhet az ember olyan csávába, hogy autózár nyitásra legyen szüksége… A Nyugat-Magyarországi országrész központjában Győrben és Szombathely környékén is ugyanúgy eltűnhetnek slusszkulcsok, tönkremehetnek autózárak vagy bezáródhat a kulcs a kocsiba, amikor is sürgősen kell egy autózár nyitás területén otthon lévő szakemberre. Mit tehetsz?

Egyrészt, nagyon fontos, hogy igyekezz nem pánikba esni. Tudjuk jól, ez ilyen körülmények közt nem egyszerű, hiszen te nem akarsz mást, csak beülni a kocsidba, és menni dolgodra – de az adott körülmények közt ez lehetetlen…

Nem kertelünk tovább: a legjobb, amit tehetsz, ha tárcsázod a számunkat! Nagyjából 5000 autózár nyitással a hátunk mögött, roncsolásmentesen oldjuk meg a te problémádat is.

0620/575-1595

„De annyi házi praktika van a neten, hogyan lehet kinyitni kulcs nélkül az autót…”

Persze. Van rengeteg ötlet, cipőfűzős autónyitástól a WC-pumpás feltörésen át drótos zárnyitás ötletéig. A gond azonban ezekkel és a durvább változatokkal is az, hogy károkat teszel vele a kocsidban, súlyos pluszköltségeket okozva magadnak.

 

Normál és reteszes zárak: autózár nyitás Szombathely körül is szakszerűen

 

Zárak és zárak közt vannak különbségek. Némelyik autó könnyebben nyitható, míg mások komoly fejfájást okozhatnak.

  • A normál autózárakat egy légpárna segítségével gyengéden és enyhén kifeszítjük, majd az arra alkalmas szerszámokkal folytatjuk a nyitást.
  • Reteszes zárak esetén ez nem lehetséges: itt ugyanis a mechanika megjegyzi az utolsó, lezárt állapotot, és kizárólag a kocsi saját kulcsával, vagy dekódolóval lehetséges a zárnyitás. Nem véletlenül áll rendelkezésre kb. 200 féle eszköz ahhoz, hogy kinyissuk az autókat: bármikor, bármelyikre szükség lehet.

„Autózár nyitásra van szükségem Szombathely környékén: hogyan jutok segítséghez?”

 

Úgy, hogy telefonálsz. Ahogy írtuk: a központunk Budapesten van, de számos szakemberünk dolgozik a fővároson kívül is. Olyan tapasztalt autónyitással foglalkozó szakértők, akik munkájában mi is maximálisan megbízunk.

Neked sincs okod másképp tenni: az egyetlen megoldás, amellyel egy kisebb vagyon kifizetése nélkül megúszhatod a helyzetet az, ha hívsz minket. Vagyis nem elviteted trélerrel a kocsit, nem betöröd féltéglával az ablakát, és nem is próbálkozol semmilyen más házi praktikával, hanem autózár nyitással foglalkozó szakembert hívsz.

Miután telefonáltál:

  • igazolnod kell, hogy tiéd az autó;
  • fontos, hogy amennyire lehet, pontosan elmondd, mi történt a zárral / kulccsal!

Autózár nyitás Szombathelyen is teljes megbízhatósággal

 

A munkánk lényege az autód kinyitása felesleges károkozás nélkül. Nem hagyunk nyomot a fényezésen, és a zárat is csak akkor kell cserélned, ha feltörési próbálkozás gyanúját észleljük rajta vagy teljesen elfáradt már. Természetesen, ebben is tudunk segíteni, akárcsak a zár és a távirányító újraprogramozásában.

 Telefonálj, ha…

  • beletörted az autózárba,
  • elhagytad vagy ellopták, és nincs pótkulcs,
  • körbeforog, megakad a kulcs,

Autózár nyitás Szombathely környékén is:

0620/575-1595