Autózár nyitás: no para- mondja most már boldogan Kata 🙂

 

Ismerjünk meg egy kedves hölgy, autózár nyitás kalamajkáját.. Kata, mint sokan mások minden hétköznap délután, éppen a munkahelyéről indult volna haza. Lement az épület-együtteshez tartozó, kerítéssel körbevett parkolóhoz, ám a megszokott rutin itt elakadt. Nem találta táskájában a kulcsát, se a zsebeiben, így visszaszaladt az irodába is, megnézte az asztalát, a fiókokat, de semmi. Odafent nem is szokta elővenni a kocsikulcsát, így egy idő után már biztos volt abban, hogy az épületben nincs…

Visszatért az autóhoz, azzal a gyanúval, hogy esetleg bezárta oda a kulcsot. Próbált visszaemlékezni, mi történhetett, végül felrémlett, hogy nem emlékszik, a kiszállás után eltette-e egyáltalán… Ahogy nézegetett befelé, egyszer csak meglátta a kocsiba zárt kulcsot.

Az első idegesség megszűnt, hiszen a kocsikulcs megvan, de jött a második hullám: mi lesz most? Hogyan nyitja ki az autót, hogyan szerzi meg a kulcsot? Bár az autózárakról sokat nem tud, annyiban biztos volt: a csinos Audinál a gyártó igencsak figyelt a lopásgátlásra, így senkinek nem lesz egyszerű dolga az autózár nyitással.

 

A legrosszabb tanácsok autózár nyitás esetén…

 

Kata elmesélte nekünk, hogy amíg gondolkodott, mit tegyen, jött egy kollégája, és megkérdezte, mi a helyzet, hogyhogy nem indult még el? Mikor megtudta, igyekezett Katát óva inteni attól, hogy autózár nyitás szakembert hívjon, mert ő „nem bízna senkiben saját magán kívül.” Mindenféle tanáccsal igyekezett Katát ellátni, légpárnát javasolt, teniszlabdát, mert látta egy videón, hogy ez biztosan működik. Végül azt is javasolta, ha semmi nem jön be, hát törje be az ablakot. Akkor maximum a szervizelésért kell fizetnie, az még mindig jobb szerinte.

Szerencsére Kata túlzottan féltette az autóját ahhoz, hogy hallgasson a kollégára – és tudta, egy ilyen ablakbetörős akció után bizonyára napokig, de talán hetekig sem tudja majd használni a kocsiját. Így inkább az internethez fordult segítségért. A lehetséges praktikák mellett a mi telefonszámunkra is rátalált, telefonált, kollégánk pedig kb. félóra múlva ott is volt a budapesti iroda előtt.

0620/575-1595

Az Audik nagy része reteszzáras, így az autó zárnyitás itt bonyolultabb kérdés

 

Ennyit nagyjából jól is tudott Kata. Ha kollégája javaslatára „vadászott volna valahonnan” egy légpárnát, nem is ment volna sokra vele. Ennél a típusnál ugyanis nem enged csak úgy el a zár!

Amikor a kiérkezésünket követően igazolta, hogy övé a kocsi, szakemberünk azonnal munkához is látott. Katát érdekelte, hogy ez etikus-e, de megnyugtatta őt: minden csapattag feddhetetlen előéletű, és teljes mértékben legális a tevékenység, amit folytatunk. Ezért is van szükség az igazolásra!

Körülbelül 20 perc múltán az autózár nyitás meg is történt, roncsolás, károkozás nélkül. Kata bankkártyával fizette ki számunkra a díjat, mi pedig megnyugtattuk: ha betöri az ablakot, ennek

többszörösét kéne pár hét múlva rászánnia a cserére… Hálás volt a gyors segítségért, és, hogy mehet a dolgára, hiszen így még pont odaért a lánya edzésének végére, nem borult a családban senkinek a napja.

Számunkat pedig elmentette későbbre, ha netán hasonló problémája adódna – és megígérte, a kollégájának is odaadja, bizonyítva, hogy az autózár nyitás mégis csak szakszerűen a leghatékonyabb!

0620/575-1595