Autózár nyitás Budapesten gyorsan és roncsolásmentesen

Az autód megkönnyíti a mindennapjaidat. Éppen ezért, amikor valami elromlik benne, vagy olyan kellemetlen helyzet adódik, hogy nem tudod használni, az komoly stressz, teljesen meglőve érzed magad. Akkor fokozottan érvényes ez, ha maga a megoldás sem tűnik egyszerűnek… Pánik és mindenféle hirtelen felindulásból hozott döntés helyett tudjuk a megoldást, ha éppen Budapesten keresel autózár nyitás miatt szakembert.

Autózár nyitás Budapesten, bármely okból

  • Nem találod az autókulcsod?
  • Nincs meg a pótkulcs sem?
  • Bezártad a kocsikulcsot az autóba?
  • Autóba zárt gyerek vagy kutya teszi még nehezebbé a helyzetet?
  • Bezártad a kulcsot a csomagtartóba?
  • Megpróbálták feltörni a kocsidat?
  • Beragadt a kulcs az autózárba?
  • Elképzelhető, hogy lemerült az autó akkumulátora?
  • Nem működik az autó távirányító?

Ezek mind olyan – gyakran előforduló esetek, – amikor profi szintű autózár nyitásra lehet szükséged. 

Miért olyan lényeges, hogy profi legyen? A zárak érzékeny szerkezetek, ráadásul nem is egyformák. Biztonsági és lopásvédelmi okokból az autózárak (nagy része) egyáltalán nem nyitható egyszerűen kulcs nélkül, csak ahhoz megfelelő eszközökkel.

Hirtelen döntések és „házibarkács” megoldások

Felhívnád az XY-t, mert ő amolyan mindenes? Esetleg úgy vagy vele, hogy majd megoldod szépen magadnak, elvégre, mégiscsak a te kocsid? Az elgondolások szépek, és első blikkre nyilván „szinte ingyenesnek” is tűnnek, de valójában jóval költségesebbek, mint kihívni egy profi autó zárnyitással foglalkozó szakembert. Egy ilyen „én azt tudom, megcsinálom” akció akár több százezer Ft-ra rúgó kiadást is jelenthet. Ha nem megfelelően nyúlsz / nyúlnak hozzá az autód ajtajához, akkor sajnos óhatatlanul károkat okozol nemcsak a zárszerkezetben, hanem például a fényezésben is. Hogy a könyékkel beütött autóablakról ne is beszéljünk…

Ezzel szemben: autózár nyitás Budapesten – profi és költséghatékony megoldás

Zártípustól függően más-más ársávban, de a fent említett károk költségének töredékéért nyitjuk ki az autódat. Arra, hogy mindezt nyom és roncsolás nélkül tesszük, garanciát is vállalunk. Emellett, nemcsak kinyitjuk a kocsid ajtaját, hanem szükség esetén megoldjuk

Autózár nyitás Budapesten – mennyi idő alatt nyitjuk ki a kocsidat?

Első lépésként értelemszerűen fel kell minket hívnod, és megadni a helyszínt, ahol a bezárt autóddal tartózkodsz. Majd, amíg kiérkezünk, fontos, hogy előkészíts minden olyan dokumentumot, amely igazolja, hogy tiéd az autó. (Ha pl. bezártad az iratokat, akkor más, hivatalos módon is lehetséges a bizonyítás!) Kiérkezésünkig maximum 60 perc telik el, ez függ a forgalomtól. Érkezésünket követően, azonnal megkezdjük az autózár nyitást, ha egyszerűbb a helyzet, akkor 10-20 perc alatt készen is vagyunk; ha bonyolultabb a gond, tovább tarthat – de cserben semmiképp sem hagyunk, megtaláljuk a megoldást.

Nincs nálad készpénz? Autózár nyitás Budapesten, bankkártyás fizetési lehetőséggel: mivel van terminálunk, emiatt (sem) kell aggódnod.

Budapest összes kerületében, illetve Budapest környékén is vállalunk autózár nyitást, telefonálj bátran, és gyorsan, gördülékenyen, roncsoásmenetesen kinyitjuk a kocsidat!