Autónyitás gyorsan – milyen esetekben kell segítséget kérned?

 

Autónyitás. Mikor lehet rá szükséged? Nyilván, ha a kocsi bármilyen okból nem nyílik, nem nyitható. Egyszerűbb esetekben „csak” bezárod a kocsiba a kulcsod, és anélkül kell megoldani az autónyitást – lehetőleg gyorsan, mert mennél tovább a dolgodra. Máskor meg beragad a kulcs, esetleg beletörik a zárba, vagy nem megy bele / nem forog benne. Mind gyakori probléma!

 

Amit semmiképp se tegyél, ha gyors megoldást akarsz autónyitásra

 

Vannak szakmai szempontból tiltólistás lehetőségek, amelyek csak még tovább súlyosbítják a bajt. Ilyen minden „indulatból” hozott döntés, például az autó ablakának féltéglával való betörése vagy a kocsi elvitetése trélerrel.

A másik, amivel SOSE próbálkozz, ha nem súlyosbítani akarod a problémát, az minden létező sufnituning tipp. Ha nekiállsz teniszlabdával, sörös dobozzal, spárgával meg hasonló dolgokkal nyitogatni a kocsid ajtaját, nemcsak megmosolyog majd bárki, aki látja, de még eredményes sem leszel. A gyors megoldást tehát semmiképp sem ez jelenti.

Arról nem is beszélve, hogyha bármilyen kárt okozol az autódban, ablaküvegtől a fényezésen át a zárig, akkor azt meg is kell javíttatni – súlyos összegekért, és hosszú várakozási idő alatt… 

Megoldás Budapesten és országosan – autónyitás és autózár szerviz gyorsan

Ha a fővárosban van szükséged autónyitásra, akkor a gyors megoldást garantált: 60 percen belül kiérkezünk a kért helyszínre, ahol neked igazolnod kell, hogy tiéd a kocsi, mi pedig már nyitjuk is. Profi eszközökkel, illetve 5000 autónyitással a hátunk mögött egy megszokott procedúra kb. 10-15 perc alatt megvan – számolj utána! Ha 35 perc alatt kiérünk, és 15 perc alatt megvagyunk, akkor még egy órát sem buktál el az életedből, napod folytatódhat ugyanott…

Ami pedig a legfontosabb: nem teszünk a kocsidban felesleges károkat, erre garanciát is vállalunk.

 

Vidéken mi a helyzet? Autónyitás gyorsan Budapesten kívül is

 

Nyilván, ezt a tempót garantálni nem tudjuk, viszont egyrészt, azon nagyon kevesek közé tartozunk, akik vállalunk országos kiszállást, illetve rendelkezünk feddhetetlen előéletű, profi autónyitó szakember partnerekkel országszerte. Telefonon tudunk egyeztetni mindent!

0620/575-1595

 

Mi a különbség egy Suzuki és egy BMW zárja közt? Autónyitás profin, gyorsan, kármentesen

 

Az egyik normál, a másik pedig reteszes zárral rendelkezik. Feltörés szempontjából utóbbi a biztonságosabb, viszont, épp ezért, az autó zárjának nyitása kulcs nélkül egy picit bonyolultabb ezeknél a modelleknél. Míg a normál záras autók ajtajai lényegében kifeszíthetők, a reteszesek esetén a zárat kell „átverni”, hiszen csak azon keresztül nyitható a kocsi. Amatőröknek persze egyiket sem ajánljuk: utóbbi a megfelelő eszköz híján kerülendő; előbbivel pedig, ha túlfeszíted vagy megkarcolod a kocsi ajtaját, ablakát, fényezését, megint csak a szervizben kötsz majd ki.

 

Mennyibe fog neked kerülni az autónyitás gyorsan, kármentesen?

 

15 000 Ft + áfa ártól indul a normál záras autónyitás Budapesten belül;
20 000 Ft+ áfa ártól kezdődik a reteszes autózárak nyitása a fővárosban;
25 000 Ft + áfa ártól Budapest környéki településekre is kiszállunk;
Minden más pedig telefonon egyeztethető.

0620/575-1595