Mennyibe kerül az autónyitás, autó zárnyitás ?

 

A leggyakoribb helyzetek, amikor autónyitás, zárnyitás szükséges:

  • Nem nyílik?
  • Úgy tűnik, az akku merült le?
  • Beletört a kulcs?
  • Bezártad a kulcsot?
  • Nincs meg a kulcs?
  • Körbeforog a zárban?
  • Nem működik a távirányító?
  • Eltört a zár?
  • Úgy tűnik, valaki megpróbálta feltörni a kocsidat?

 

Ezek a kellemetlenségek el tudnak rontani egy napot, de nyugtasson meg a tudat: létezik villámgyors megoldás.

 

„Biztos házi praktikákkal legolcsóbb az autónyitás, autózár nyitás – efelől nincs kétségem!”

 

Sokan gondolkodnak így, azonban már az elején lelőjük a poént: tévesen. Rengeteg „házi praktika” és ötlet kering autónyitás, autózár nyitás témakörében az interneten, videóktól a blogbejegyzésekig, de valójában egyik se éri meg azt a 10-20-30 percet, amibe a kipróbálásuk kerül.

Miért nem? Mivel ez a bejegyzés az autónyitás, autó zárnyitás árairól szól, legyen ez a fő szempont. Otthoni megoldást bevetni ingyen van, gondolod te. Vannak szerszámaid, esetleg, ha nincsenek, kérsz a szomszédtól; vagy épp olyan videó alapján próbálod meg kinyitni az autózárat, amelyhez egyszerű háztartási eszközök kellenek. Sörös doboz, cipőfűző, vécépumpa: ilyenek biztosan vannak minden lakásban.

Eddig egy fillért sem költöttél, tiszta sor. Viszont szinte biztos, hogy 10-20-30 percnyi próbálkozás után is pontosan ott tartasz, ahonnan indultál, és nem nyílt ki a zár. Közben lehet, hogy végigkaristoltad a fényezést, és percek kérdése, hogy a záron ne keletkezzen valamilyen komolyabb hiba… Ezek miatt, hiába az „ingyen autónyitás, zárnyitás megoldás”, már fel is halmoztál pluszköltségeket.

 

A legdrágább autónyitás, zárnyitás „megoldás”

 

Sajnos az emberek könnyedén bepánikolnak, ha nem nyílik az autózár, többszöri próba után sem, és a zárnyitást valamilyen drasztikus módszerrel próbálják megoldani. Tipikusan ilyen az ablaküveg betörése, illetve a trélerrel való elvontattatás is. Mindkettő költséges, akár több tízezerre vagy még többre is rúghat, és mindkettő várakozással jár. Nem tudod ott folytatni a napod, ahol abbahagytad, és ki tudja, mennyi idő lesz a szervizelés.

 

Mennyibe kerül az autónyitás, zárnyitás akkor, ha minket hívsz?

 

0620/575-1595 ezt a számot üsd be!

 

Budapesti helyszínekre 60 percen belül kiérkezünk, és átlag 10-15 perc alatt ki is nyitjuk az autódat. Ekkor az alábbi díjakkal érdemes kalkulálnod:

Típustól függhet az autónyitás, zárnyitás ára, de általánosságban elmondható, hogy a normál záras autóké, amilyen például a Suzuki is, 15 000 Ft + ÁFA- tól; míg a reteszes autózárral felszerelt kocsiké, amelyeknek a nyitása valamivel bonyolultabb, 20 000 Ft + ÁFA- tól. (Erre a díjra kell számítani például VW, Audi, BMW, Skoda nyitása esetén.)

Természetesen nemcsak a fővárosban dolgozunk, Budapest környéki, agglomerációs településekre is gyors kiszállást vállalunk. Ebben az esetben 25 000 Ft + ÁFA ártól indulnak az autónyitás, zárnyitás szolgáltatások.

Ha vidéki helyszínen lenne szükséged szakértő megoldásunkra, távolság alapján számítunk összeget, adott esetben pedig átirányítunk a környéken dolgozó partnerünkhöz, akinek megbízhatóságát, feddhetetlenségét garantáljuk.

 

Felmerülő pluszköltségek – beszéljünk ezekről is, amelyeket az autónyitás, zárnyitás tartogathat!

 

A fenti díjak a probléma természetétől függően változhatnak, illetve, ha egészében roncsolódott az autózár, akkor a cseréjére is ajánlatot teszünk, amelyről te döntesz, kéred-e. Minden munkánk esetén garanciát vállalunk arra, hogy nem zúzzuk, nem roncsoljuk a zárat, nem teszünk kárt a fényezésben, ablaküvegben stb. Ha bármilyen felesleges kárt okoznánk, annak javítási költségeit garanciálisan átvállaljuk.

A legjobb hír: nincs nálad készpénz?

Semmi baj: autónyitás, autó zárnyitás szolgáltatásainkért, illetve minden kísérő szolgáltatásért is, amilyen a zárcsere vagy az akkumulátor bikázása, tudsz bankkártyával fizetni.

0620/575-1595