Autó ajtónyitás recept-  trükkösebbekből

 

Amikor nem az ebédhez, hanem autó ajtónyitás recept után keresgélsz a neten.

Tételezzük fel, hogy nem épp életed legjobb napja van ma, mert előfordulhat, hogy:

 

Ilyenkor minden pillanat aranyat ér, amikor nem pánikolsz. Mert a pánik a legrosszabb autó ajtónyitás recept! Sokan akadnak, köztük talán te is, akik ilyen helyzetekben meggondolatlanul cselekszenek…

 

Az autó ajtónyitásra számos recept létezik az interneten

 

Elég csak bepötyögni, és jönnek a tuti tippek, blogok, videók, hogy mennyi egyszerű, a háztartásodban is megtalálható eszköz van a zárad feltörésére – nézd csak!

Aztán ez történik…

Egy-két órán át keresgéled a megfelelő eszközt, majd, mivel pontosan olyat nem találsz, kompromisszumot kötsz magaddal, és használsz mást. Fogod a vécépumpát, a teniszlabdát, a spárgát – egyre megy, – és ügyködsz az autód ajtajánál. Az arra járó szomszéd nem tudja, sírjon-e vagy nevessen, minden esetre, látva az elszántságodat, nem teszi fel a nagy kérdést, segíthet-e. Inkább továbbmegy, te pedig tovább próbálkozol. Kezedbe kerül egy drót is, hopp, némi karcolás a fényezésben! Megsimogatod a helyét, katonadolog, benne van a pakliban… Aztán csak nem megy, sehogy se megy. Itt a tuti recept, az autónyitás videó vagy cikk, és hiába nézed már hatodszor újra, neked nem sikerül kinyitni a verdát.

Ha igazán eltökélt, makacs alkat vagy, akkor most jön a fél tégla, amivel betöröd az ablakot; ha kevésbé vagy veszélyesen élő típus, marad a tréler: vigyék csak ezt a hálátlan szerkezetet, majd érte mész, ha újra együttműködik veled. Bármelyik utat választod is, ez a napod már kárba ment.

 

Az egyetlen villámgyors, roncsolásmentes autó ajtónyitás recept nálunk van

 

Autónyitás szakértőként mindennel rendelkezünk, amire szükség van ahhoz, hogy percek alatt, sérülésmentesen nyissuk ki a kocsidat. Szervizautónkban kb. 200 féle speciális eszköz található, amelyekkel mind a normál, mind a reteszes zárak nyithatók. Utóbbiak azok, amelyek nem feszíthetők ki légpárnával, mert kizárólag a saját kulcsuk alkalmas a nyitásra – nekünk pedig ezt kell „imitálni.”

Autónyitás recept fő hozzávaló: a telefonszámunk, amit vagy ments el, vagy hívj azonnal, ha most vagy bajban

0620/575-1595

 

Minden, ami utána jön: autó ajtónyitás villámtempóban

 

    • Ha Budapesten vagy, 60 perc alatt kiérünk a helyszínre, ahol neked igazolnod kell, hogy tiéd a kocsi. Miért fontos ez? Mert csak legálisan „törünk fel” autókat, ha a tulajdonosuk azt kéri valamilyen okból.
    • Ezután a szaktudásunk és speciális eszközeink bevetésével kinyitjuk az autódat, méghozzá úgy, hogy nem zúzzuk a zárat, nem károsítjuk a fényezést vagy az ablakot. Erre garanciát is vállalunk!
    • Átlag negyed óra alatt készen is vagyunk, te pedig folytathatod a napodat ott, ahol az autózáras malőr miatt megszakadt.
    • Ráadásul a végén bankkártyával is fizethetsz – biztosíthatunk róla, az összeg jóval kevesebbre rúg majd, mintha kárt tettél volna a kocsidban.
    • Ha vidékre kéne kiszállnunk, az is megoldható: telefonálj!

A leggyorsabb és leghatékonyabb autó ajtónyitás recept, ha felhívsz minket.

0620/575-1595