Autó ajtónyitás ingyen? – nem ingyen, de nem is egy vagyonért

 

Nincs olyan, hogy autó ajtónyitás ingyen, maximum akkor, ha ezzel foglalkozó szakember vagy! De akkor minek is olvasnád ez a cikket, nem igaz?

Autó ajtónyitás: olyan szolgáltatás, amire szorult helyzetben van szükség.

  • egy lemerült autó akkumulátor,
  • egy feltörési próbálkozás nyomai a záron,

Kellemetlen esetek ezek, amelyek persze a legrosszabbkor tűnnek fel! Indulás előtt, sietségben, és a legrosszabb, hogy hirtelen azt sem tudod, mit tegyél a kocsiddal.

 

Autó ajtónyitás ingyen megoldásokkal?: komoly átverés a szép szavak mögött

 

Természetesen, ha ezt beütöd a keresőbe, már jönnek is a tippek, mit érdemes tenned, milyen „otthon is megtalálható eszközökkel” tudod simán kinyitni az autózárat… Ha szkeptikus is vagy velük, talán megpróbálod, majd csalódnod kell.

És még a semmi sem volt ingyen.

Meglátod, hogy kár esett a kocsi fényezésén, míg te a dróttal, fémmel próbálkoztál. Sikerült roncsolnod a zárat, amit szinte biztos, hogy cserélni kell… Karcolás lett az ablaküvegen, ami igen csúnyán fest. Esetleg, végső elkeseredésedben, inkább betörted, mert „úgysincs más megoldás.” 

Ezekben a húzásokban egy közös van: a kudarcos eredmény, amikor az autózár nem nyílt ki, viszont olyan károkat okoztál a járgánynak, amelyek akár hetekre is szervizbe kényszeríthetik. És vagyonokat kell majd költened rá…

 

Nem ingyen autónyitás, de nagyságrendekkel olcsóbb megoldás, ha profi zárnyitó szakembert hívsz

 

Például minket:

0620/575-1595

  • Nagyjából 5000 autózár nyitás áll már mögöttünk;
  • rendelkezünk azzal a 200 különféle eszközzel, amelyekre szükség lehet az autóajtók kinyitásához;
  • garanciát vállalunk arra, hogy zúzás nélkül dolgozunk, nem roncsoljuk feleslegesen az autózárat;
  • Budapesten 60 percen belül érkezünk meg a helyszínre;
    • más feltételekkel vidékre is vállalunk kiszállást, vagy továbbítjuk valamely megbízható partnerünknek az esetet;
    • teljes autózár szervizként is működünk, így nemcsak az „egyszerűbb zárnyitás” problémákra tudunk megoldást, hanem szükség esetén a zár javítását, cseréjét is megoldjuk;

akárcsak a távirányító újrakódolását vagy lemerült autó akkumulátor esetén annak bikázását.

Mennyibe kerül átlagosan az autó ajtónyitás? Nincs ingyen, de nem kell mélyen a zsebedbe nyúlni sem

 

Normál autózáras kocsi esetén 15 000 Ft + áfa- jól  amire számíthatsz; reteszes autózáraknál 20 000 Ft + áfa- jól az autó kinyitása; Budapest agglomerációjában 25 000 Ft + áfa- tól vállaljuk a munkát.

 

Mi a különbség a zárak közt? Az „autó ajtónyitás ingyen” emiatt is kamu…

 

Akik azzal jönnek, hogy „de hát csak szerezz be egy légpárnát, és már nyitod is vészhelyzetben a saját kocsidat, ráadásul alig került valamibe az egész”, egy fontos ténnyel nem számolnak. Normál autózárak esetén (ilyennel rendelkeznek pl. a Suzukik), valóban rendben van a minimális autóajtó kifeszítés légpárnával, majd belülről a zárnyitás egy eszközzel. Viszont reteszes autózárak esetén ez nem így megy – és a legtöbb német típus ilyennel rendelkezik, az újabbak pláne. Itt csak a záron keresztül nyitható az autó, nincs olyan, hogy egy kis feszegetés, és már meg is vagyunk, hiszen a központi zár nem enged el.

Egy szó, mint száz: ha nem akarsz horror összegeket költeni autó ajtónyitásra, telefonálj nekünk! Ez sem ingyen megoldás, de legalább kockázatmentes, profi és gyors.

0620/575-1595