Autó ajtónyitás bankkártyával és más vicces eszközzel

 

Ha a kulcs nem opció az autó zárnyitáshoz, jönnek az „okosabbnál okosabb”, „menőbbnél menőbb” ötletek az autó ajtónyitására – így a bankkártyával való ügyeskedés is. A filmekben látott praktika persze nincs egyedül a sorban, ha az autózár kinyitásáról van szó, a sufnituning ötlettár kiapadhatatlannak látszik.

Összegyűjtöttem a kedvenc legendáimat, a legizgalmasabb praktikákat, amiket autó ajtónyitásra eddig kitaláltak – és elmondom róluk az igazságot is.

Autó ajtónyitás sörösdobozzal

Egy kis vágás, egy kis kanyarintás, és kész is a profinak aligha mondható autó ajtónyitó eszköz. Ez a megoldás bizonyos esetekben – nem autón, hanem más eszközön, például egyszerűbb lakaton – akár működhet is, de egy modern autózárnál sok esélye nincs.

Autó ajtónyitás teniszlabdával

Szintén kell egy kis vágás, majd a labda – lyukkal befelé – mehet is rá az autózárra. Egy-két ügyes mozdulattal később az autózárnak kapásból ki kéne nyílnia a levegő hatására, de hiábavaló ábránd ezt feltételezni, mert a megoldás nem működőképes. (Teszteltem.)

Autó ajtónyitás cipőfűzővel

Egyes autózár típusokkal kapcsolatban az a hír járja, egy cipőfűző is elég lehet a kinyitásukhoz. Ahol külön függőleges gomb van belül csak ott működik, de ez elenyésző. Semmi garancia nincs rá, hogy a te kocsidnál pont működik ez a megoldás. Az újabb gyártmányú autók esetében a feltörésvédelemre fokozottan figyelnek, így DIY praktikákkal egyre nehezebb és nehezebb kinyitni csak úgy a kocsik ajtaját!

Autó ajtónyitás bankkártyával

Az autók helyett inkább bejárati ajtók esetén terjedt el a bankkártyás ajtónyitás – de ma már ott sem ilyen egyszerű ez, a szigetelések miatt ugyanis nem enged csak úgy el a zár. Kocsik esetén pedig áll mindaz, amit a fenti praktikákhoz már elmondtam: ha lehetséges is volna így kinyitni, akkor csak egy-egy kimondottan régi típusú autózárra vonatkozna ez…

Autó ajtónyitás bankkártyával egy kicsit másképp

Használhatod autó ajtónyitáshoz a bankkártyádat: ha profi szakembert hívsz, például engem a beragadt, nem nyíló autózár miatt. Miután pedig segítettem, végül bankkártyával is tudsz fizetni.

0620/575-1595

 

Miért gondoljuk, hogy ez a legjobb autónyitás megoldás neked?

 

„Mert el akarjátok adni a szolgáltatásotokat…” 5000 autónyitással a hátam mögött eszemben sincs „nyomulni”, viszont az biztos, hogy sok hibás döntés következményét láttam már. Ezekben

az esetekben, amikor házi autónyitás praktikákkal próbálkozott valaki elsőként, vagy például betörte az autó ablakát egy bezárt kulcs miatt, kivétel nélkül magasabb volt a javítási költség, mint amit a profi autózár nyitás szolgáltatás jelentett volna. Arról nem is beszélve, hogy míg az én vagy a csapat bármely tagjának munkája után rögtön mehetsz is tovább a dolgodra, a károk helyreállítása nem 10-20 perc, hanem akár napokba, hetekbe is beletelhet.

Autó ajtónyitás bankkártyával: etikus és villámgyors megoldás

Ha telefonálsz nekem…

PLUSZ: amennyiben lemrült akku bebikázásra, távirányító újrakódolására vagy zárcserére lenne szükség, ezekben is tudok segíteni neked.

0620/575-1595