Mennyire egyszerű a gépkocsi zárnyitás?

 

Szinte minden autós életében eljön az a pillanat, amikor szomorúan tudomásul kell vennie: kocsija bizony nem nyílik. Lehet ez egy bezárt autókulcs miatt, de az is előfordulhat, hogy valami a járműben megadta magát: elromlott a zár, esetleg lemerült az akkumulátorAkárhogy is: villámgyors gépkocsi zárnyitás, amire szükséged van.

Szépen hangzik ez a „gépkocsi zárnyitás”, de kulcs nélkül mégis hogyan lehetséges?

Feltetted magadban a kérdést? Helyes. Egyvalamit viszont kérünk, hogy ne tegyél: ha már ezt a cikket olvasod, ne keress rá újra, mert szinte biztos, hogy tévútra jutsz majd.

 

A legrosszabb és a legjobb megoldás gépkocsi zárnyitásra

 

Mint minden területen, itt is megvannak azok az „okosnak látszó” tanácsok, amelyek DIY módszerekkel és ingyenes tuti tippekkel kábítanak. Nyisd ki az autót teniszlabdával, nyomd fel a zárat vécépumpával, pikk-pakk kész leszel cipőfűzővel… Ezek még így első olvasatra is képtelenségnek tűnnek, hát még a kivitelezésük!

 

Minden, amit ezekkel a kísérletekkel elérhetsz…

 

  • pár perc, amely során gyakorolhatod az öniróniát,
  • pár vidám pillanat annak, aki meglát akció közben,
  • nem kevés pénzösszeg, amit a fényezési kárra ki kell fizetni – szinte biztos ugyanis, hogy okoznál ilyet az autón.

 

De ki nem nyílna. Továbbra sem. Végső kétségbeesésedben pedig fognál egy nagy, masszív tárgyat, és szépen betörnéd az ablakot. További rengeteg kiadás lesz ebből, és bár lehet, hogy a kocsi kinyílt végre: nem valószínű, hogy a betört ablakú járgánnyal kedved lesz majd furikázni.

Ezek voltak tehát a gépkocsi zárnyitás házi praktikák, amelyek, bízunk benne, kellően eltántorítottak a magánakcióktól!

És most jöhet a szakszerű megoldás

A profi gépkocsi zárnyitással foglalkozó szakemberek felszerelt szervizautóval közlekednek, amelyekben rendelkezésre állnak különféle speciális eszközök az autózárak kinyitásához. Ez természetesen teljesen legális tevékenység; épp ezért, minden kiérkezéskor az első lépés, hogy kliensnek igazolnia kell, övé az autó. Nálunk is így megy.

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy felhívsz minket telefonon

 

Szakértő kollégánk azonnal a megoldáson kezdi törni a fejét, és mire odaért, valószínűleg kész tervvel rendelkezik a gépkocsi zárnyitásra. Hogy miért fontos ezt megemlíteni? Mert a helyszíni fejtöréssel sem szeretjük húzni az idődet. Tudjuk, mennyire rosszkor jön minden ilyen helyzet.

Budapesten 60 percen belül kiérkezünk a helyszínre, majd átlag 10-15 perc alatt megoldjuk a problémát, elvégezzük a gépkocsi zárnyitást. Ennyit számít az, hogy profi, tapasztalt szakemberek vagyunk, és rendelkezünk a megfelelő szerszámokkal.

Továbbá – mert ez nagyon fontos: nem okozunk felesleges károkat, nyom nélkül oldjuk meg a gépkocsi zárnyitást. Tehát plusz kiadásod nem lesz pusztán emiatt.

  • Zárcsere akkor lehet szükséges, ha eleve elromlott, esetleg feszegették.
  • Speciális problémák esetén, amilyen az elromlott távirányító vagy lemerült akkumulátor, persze az adott alkatrész, kiegészítő cseréje is szükséges lehet. (Amiben egyébként általában szintén tudunk segíteni, nem kell különböző szakemberekhez rohangálnod.)

Tehát, ha gépkocsi zárnyitásra van szükséged, az alapokat ebből a cikkből már biztosan tudod:

  • ne kezdj hozzá házilag;
  • telefonálj nekünk, és villámgyorsan megoldjuk a problémát.

0620/575-1595