Igen, van megoldás: Pajzs védelem hatástalanítása lemerült akkumulátor esetén is!

 

Az autók akkumulátora sem örökéletű, gyakran előfordul, hogy gyengélkednek, majd lemerülnek. Jó hír azonban, hogyha Pajzs védelemmel ellátott az autód, a lopásgátlás ekkor sem kapcsol ki, ugyanolyan biztonságban van a járgányod, mint bármikor.

 

Pontosan mi is az a Pajzs védelem?

 

Nevéből is adódóan, a lopás-rablásgátlás ellen egy láthatatlan pajzsot biztosít az autód számára. Különleges védelmi technológia, amely indításgátló funkciójával megakadályozza az álló helyzetből történő lopást. Rablásgátló funkciója pedig a menet közben történő, ilyen-olyan trükkös rablásoknak szab gátat, így az autód bármilyen módon való meglovasítása ennek köszönhetően kis híján lehetetlen. Mi a helyzet a károkozással? Mivel fény- és hangjelzős a Pajzs riasztó, így erre sincs sok esély.

 

Pajzs védelem lemerül akkumulátor mellett

 

Az egyik legkülönlegesebb vonása ennek a megoldásnak, hogy hiába merül le az akkumulátor, a védelem akkor is megmarad. Ez azonban azzal is egyenlő, ha netán égve hagynád az autó lámpáit, nemcsak a tolvajok számára válna hozzáférhetetlenné a kocsi, hanem számodra is.

Már csak az a kérdés, mi a teendő akkor, ha a Pajzs védelemmel rendelkező autód akkumulátora lemerült, hogyan tudod majd kinyitni?

Az első gondolat, hogy valamilyen otthoni megoldással nyisd ki a kocsidat, abszolút elvetendő. Úgy fejlesztették a Pajzs technológiát, hogy profi tolvajok se férhessenek hozzá a kocsidhoz – ebből következik, hogy ilyen-olyan házi barkács megoldással neked sem sikerülhet. Emellett, a neten terjengő mindenféle praktikák meglehetősen veszélyesek lehetnek, rád ugyanúgy, mint az autóra. A „nekieséssel” súlyos károkat okozhatsz benne; olyanokat, amelyek javítása hetekig is eltarthat, és mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod miatta.

 

Érdemes-e hívni ilyen esetben a Pajzs szervizt?

 

Ha durva kiadásokat szeretnél magadnak, persze. De sokkal olcsóbban is megúszhatod, ha profi zárszakértőt, autó zárnyitással foglalkozó szakembert hívsz segítségül. Például, minket, vagy trélert.

0620/575-1595

Amellett, hogy speciális eszközökkel meg tudjuk oldani a kocsid kármentes kinyitását, kikapcsoljuk a Pajzs védelmet lemerült akkumulátor mellett is, illetve egy mobil gyorsindító eszköz segítségével, be is bikázzuk az autódat. Ezután érdemes 20-30 km-t folyamatosan vezetned, így a kocsi generátora teljesen feltölti majd az akkumulátort, elkerülhető a lefulladás.

Bizonyos jelekből egyébként következtethetsz arra, hogy az akkumulátor már nem az igazi, ha lassabban indul a kocsi. Az újabb modellek esetén, ha gyengül az akksi, akkor letilt az elektromos szabályozás – ilyenkor nincs más opció, irány mihamarabb a szerviz, ne vád meg, míg gond lesz.

 

Ha megtörtént a baj: Pajzs védelem kiitatása lemerült akkumulátor mellett is

 

Telefonálj nekünk:

  • A hívásodat követően, fővárosi helyszínre 60 percen belül kiérkezünk;
  • neked természetesen igazolnod kell, hogy a kocsi a tiéd;
  • amennyiben vidéken kerültél bajba, akkor is nyugodtan telefonálj, a hívásodkor egyeztetjük a részleteket a kiszállás feltételeiről;
  • komplex segítséget nyújtunk ajtónyitástól a zárszervizen át a Pajzs védelem kiiktatásáig, illetve a lemerült akkumulátor gyorsindításáig;
  • ha nincs nálad készpénz, amiatt sem kell aggódnod, hiszen nálunk bankkártyával is fizethetsz;
  • arra pedig, hogy nem okozunk semmilyen felesleges kárt a kocsidban, garanciát is vállalunk!

5000 autónyitással a hátunk mögött, felszerelt szervizautóval és közel 200 különféle eszközzel garantáljuk számodra a profi, kármentes és etikus autónyitást.

0620/575-1595