Kocsi zárnyitás gyorsan és szakszerűen?! Igen!

 

Megoldás percek alatt kocsi zárnyitásra

 

Minden zár, így az autóké is egy különleges, érzékeny műszer. Mivel feltörés ellen, lopásgátlásra fejlesztik ki az autózárakat, nyilván nem egyszerű egy laikusnak csak úgy feltörni őket. Nem véletlenül vet fel számos kérdést minden olyan tanács, amely házi praktikát, otthon is megtalálható eszközöket ajánl kocsi zárnyitásra…

Mi 5000 autó kinyitásán vagyunk már túl, 200 különböző féle eszközzel, szerszámmal rendelkezünk kocsi zárnyitáshoz, és igen, ezzel a háttérrel 10-20 percen belül megoldjuk a problémát az esetek többségében.

0620/575-1595

 

Egyszerűbb kocsi zárnyitás:

  • ha bezártad a kulcsot az autóba, vagy elhagytad az autókulcsot, ezekben az esetekben kulcs nélküli zárnyitás a feladatunk.

Normál autózárak esetén, pl. régebbi modelleknél vagy akár a Suzukinál, légpárnával oldjuk meg a kocsi zárnyitást. Enyhén, károkozás nélkül kifeszítjük a vezetőoldali ajtót, majd egy speciális eszközzel benyúlunk a zárhoz, és belülről kinyitjuk.

„Ez szerintem otthon is megoldható…”

Bár valóban egyszerűnek hangzik, sajnos amatőr próbálkozás esetén könnyen túlfeszítheted az ajtót, ami miatt a kocsi mehet a szervizbe; illetve, megfelelő eszköz híján karcolásokat ejthetsz az ablaküvegen, a fényezésen és az ajtóvédő kárpiton is.

Reteszes autózáraknál, amilyen számos újabb modell, illetve a német autómárkák darabjai, már egy kicsit összetettebb a probléma. Feltörésvédelemben ezek a kocsik jóval előrébb járnak, zárjuk nem enged el a feszegetés hatására. Vagyis a kocsi kizárólag a záron keresztül nyitható, nyilván, a saját kulcsával. Mi dekódolót használunk, így az autó nyithatóvá válik. Ez egy olyan speciális eszköz, ami az etikus kocsi zárnyitással foglalkozó szakemberek számára elérhető.

„Egyszer olvastam, hogy sörös dobozzal kinyitható a reteszes zár is…”

A kulcs „utánzatok” sajnos nem játszanak ebben az esetben (sem), hiszen mit érne a biztonságos kivitel, ha ennyibe telne feltörni az autót? Ráadásul, ha mégis megpróbálod, teljesen tönkre is teheted vele a zárat, beleszakadhat-törhet az eszköz, amit használsz, és így szinte biztos, hogy többe kerül majd, mint a szimpla kocsi zárnyitás.

Kicsit bonyolultabb a helyzet akkor, ha…

  • lemerült az autó akkumulátora – ez esetben is kiszállunk a kért helyszínre, és amellett, hogy kinyitjuk a járgányt, be is bikázzuk egy különleges mobil gyorsindító készülékkel az akksit;
  • a távirányító elveszítette a zár kódját, nem nyitja az autót – megoldjuk az újraprogramozását;
  • valaki a kocsi feltörésével próbálkozott, és valószínűleg tönkrement a zár – vállaljuk a kocsi kinyitása mellett a zár javítását vagy cseréjét is;
  • eltört a kulcs, beletört a zárba, tönkrement a távirányító stb. – mivel a kocsi zárnyitás mellett teljeskörű zárszervizként működünk, természetesen ezekben az esetekben is megoldást tudunk nyújtani.

Kocsi zárnyitás helyszínek

Budapesti helyszínekre 60 percen belül kiszállunk, de nem tart sokkal tovább agglomerációs településekre eljutni sem – Szentendre, Csömör, Vác, Budaörs, Gyál stb. környékére is gyakran hívnak minket. A fővároson belüli helyszíneken 12 000 Ft + áfa, környéki kiszállás esetén pedig 20 000 ft + áfa árnál kezdődnek a díjaink.

Vidéki helyszínre is nyugodtan hívj minket, ennek részleteiről telefonon egyeztetünk.

Kocsi zárnyitás…

  • garanciával, hiszen nem teszünk az autódban felesleges kárt;
  • gyorsan, profi eszközökkel, tapasztalt szakemberekkel;
  • és készpénz nélkül is, hiszen bankkártyával is tudsz fizetni.

0620/575-1595