Ötletek a kocsi ajtó kulcs nélküli nyitására

 

Indulnál az autóddal, de nem tudod kinyitni a zárat. Ki vagy akadva, pánikolsz, mi lesz, „hogyan nyissam ki a kocsi ajtót kulcs nélkül?” -töröd fejed, mert fogalmad sincs, hogyan oldható meg az ilyesmi anélkül, hogy egy kisebb vagyonba kerülne.

 

Aztán beírod a keresőbe: hogyan nyissam ki a kocsi ajtót kulcs nélkül?

 

Jönnek is szembe a „jobbnál jobb” ötletek, tele van a találati lista…

Fémdobozzal, spárgával, cipőfűzővel, teniszlabdával, vécépumpával. Hogy a leggyakoribbakat említsük. Te pedig megörülsz, hiszen ezek egyszerű, otthon is megtalálható eszközök. 

Próbálkozol. Kivágod a fémdobozt, ahogy kell, ugyanígy a teniszlabdát is, és úgy érzed, mindent pontosan úgy csinálsz, ahogyan az le van írva: az autózár mégse nyílik. És ilyenkor jönnek a további rossz ötletek.

A kulcs nélküli autónyitással kapcsolatban sokan gondolják azt, hogy az egyetlen „valóban megoldható” opció az ablak betörése. Rengeteg jobb sorsra érdemes üveg végezte már így, amikor az autótulajdonos megelégelte, és a hogyan nyissam ki a kocsi ajtót kulcs nélkül kérdésre ezt a drasztikus választ adta.

Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzbe került aztán az autó javítása! A többi, ártatlan kulcs nélküli autónyitós tipp, amelyeket felsoroltunk, ennyire nem veszélyesek, de ugyanúgy hatástalanok és simán okozhatsz végül költséges károkat a járgányban.

Pláne azért, mert a legtöbb ilyen DIY praktika normál autózárhoz születik meg ötletként

Számos autó azonban reteszes zárral rendelkezik. Ennél az esetnél pedig hiába a feszegetés, a „vákuum majd kinyitja” feltételezések, a kocsi nem fog nyílni, mert az csak a záron keresztül valósítható meg.

 

Hogyan nyissam ki a kocsi ajtót kulcs nélkül? A profi megoldással nem lőhetsz mellé

 

0620/575-1595

Autó zárnyitással foglalkozó szakemberként, 5000 kocsi kulcs nélküli kinyitásával a hátunk mögött tudunk segíteni neked. Felesleges károkozás nélkül, speciális eszközökkel nyitjuk ki a kocsidat. Normál autózár esetén légpárnás megoldással, reteszes záraknál pedig dekódolóval. Arra, hogy sem a fényezést, sem az üveget, sem feleslegesen a zárat nem sértjük fel, garanciát is vállalunk. Amennyiben lemerült akkumulátor miatt nem nyílik az autód, merthogy ez is egy gyakori eset, speciális mobil bikázónkkal tudunk segíteni ebben is. Nemcsak bebikázzuk, de töltést is adunk az autódra, így biztosan nem vész kárba a napod!

A telefonhívásodat követően, Budapesten 60 percen belül a helyszínre érkezünk, maga az autó kinyitása pedig átlagosan 10-20 percet vesz igénybe. Természetesen, minden esetben szükséges igazolni, hogy a minket hívó bajba jutott a saját autóját szeretné kinyittatni, hiszen teljesen legális, etikus autózár nyitás munkát végzünk.

Amikor tehát felmerül a kérdés, hogyan is nyisd ki a kocsi ajtaját kulcs nélkül, ne a mindenféle sufnituning megoldásokra, féltéglás ablakbetörésre vagy a trélerrel történő elvitetésre gondolj! Minden tekintetben jobban jársz, ha telefonálsz nekünk. Már 12 000 Ft + ÁFA ártól vállalunk autózár nyitást, de a pontos díjazásról a telefonban, a kocsid típusa, illetve a célhelyszín függvényében tudunk tájékoztatást adni.

0620/575-1595