Tuti tippek bezárt autó kinyitására

 

Ott állsz az indulás előtt, nem nyílik a kocsid: mi lesz most? Bezárt autó kinyitása, ha…

Először is, nézzük végig, mi minden lehet a gond, és aztán jöhetnek a megoldási tippek, lehetőségek is.

  • Valami gond van a zárral

Nem nyitja, körbeforog benne, esetleg megakad a kulcs a zárban: ismerős helyzet? Zárfeltörési próbálkozás, elhasználódott, eltömődött zár tönkremenetele esetén sajnos nem nyílik ki kulccsal, hiszen roncsolódott. Ebben az esetben az autó kinyitását kulcs nélkül kell megoldani, de ez ugye nem annyira egyszerű, mint gondolná az ember…

  • Azt hiszed, hogy a zárral van gond, de valójában az akkumulátor a hibás

Ha ugyanis az akkumulátor felmondta a szolgálatot, akkor nyilvánvalóan a központi zár sem fog működni. Az akkut be kell bikázni, a kocsit ki kell nyitni, de erre egy parkolóban állva vagy az utcán korlátozott esélyed van.

Nem egyszer előfordul az is, hogy a lemerült akkumulátor miatt a távirányító elveszti a zár kódját, így a bikázás ellenére sem fogja nyitni az autót.

Az autókulcsok sajnos elveszhetnek vagy ellophatják őket, és az sem ritka, hogy te magad zárod az autóba. Ilyenkor nyilván jó megoldás lenne a pótkulcs: ha lenne, ha meglenne, vagy ha nem a kesztyűtartóban tartózkodna épp. Sajnos sokan követik el ezeket a hibákat, hogy vagy nem rendelkeznek egyáltalán pótkulccsal, vagy fogalmuk sincs, hol van, sőt, rengetegen az autón belül tárolják. A kulccsal nyitás tehát kiesik.

 

Bezárt autó kinyitása sürgősen, mert ez nem várhat…

 

Ha valahonnan valahova éppen tartottál volna, nyilván, nincs időd arra, hogy napokon át szervizeltesd az autódat! Sőt, ha nem egy bonyolult problémáról van szó, akkor a legnagyobb vágyad, hogy már 1-2 órán belül ugyanott folytathasd a napod, ahol abbahagytad… De hogyan lehetséges ez?

Mielőtt pánikba esnél, hogy úgysincs megoldás, legfeljebb horror áron, és magad akarnád „házi barkács” módszerekkel megoldani a bezárt autód kinyitását, most jól figyelj.

Gyorsan – gyakorlatilag azonnal – és roncsolásmentesen nyitjuk ki az autódat, ráadásul még attól sem kell tartanod, hogy egy vagyonba kerül majd. Budapesti helyszínekre 60 percen belül

érkezünk meg, nincs kiszállási díj, és a tőlünk telhető leggyorsabban nyitjuk ki a járgányodat. Nagyjából 200 speciális szerszámmal rendelkezünk, amelyekre az autó ajtónyitáshoz szükség lehet, illetve 5000 autónyitás áll már a hátunk mögött. Nem viccelünk, amikor azt mondjuk: villámgyors és profi munkát végzünk!

 

Bezárt autó kinyitása: roncsolásmentes megoldás garanciával

 

Az otthoni autónyitás praktikák legnagyobb veszélye mindig az, hogy sosem tudhatod, miképpen teszel kárt a kocsidban… Pillanatok alatt sérülhet a fényezés és maga a zár is, arról nem is beszélve, hogy gyakran az ablak betörésébe torkollik egy-egy ilyen magánakció. Ezek mind súlyos költségek lehetnek, egyes hibák, károk esetén pedig akár napokra vagy hetekre is elbúcsúzhatsz az autódtól.

Mi minden esetben ügyelünk a zúzásmentes, kármentes autónyitás megoldásokra, és erre garanciát is vállalunk!

0620/575-1595