Bezárt autó kinyitása Videa videós segédlettel: mi az igazság a videomegosztók videóiról, tényleg segít?

 

Egy bezárt autó kinyitása Videa vagy Youtube videóból? Tényleg annyira egyszerű átültetni az elméletet a gyakorlatba? Annyiféle tudás van ma már, ami elsajátítható videókból! Pláne a Covid után, amikor mindent IS meg tudunk oldani egy fotelből. Aki pedig ügyes és fogékony, sikerrel tanul meg akár programozni is…

De!

És itt jön az a bizonyos, nagybetűs DE.

 

Miben más egy bezárt autó kinyitása? Miért nem elég ide a Videa?

 

Lehet, hogy számos videóanyag kering arról, hogy különböző módszerekkel hogyan oldható meg egy bezárt autó kinyitása, a legfontosabb infókról általában nem szoktak szólni ezek a felvételek. Például:

Ha egy videóban szerepel, hogy vegyél egy légpárnát, feszítsd ki a kocsi ajtaját, majd belülről nyisd ki a zárat, kapásból hiányzik az az információ, hogy ez csak normál záras autóknál működik majd. Jó pár régi modell ilyen, illetve például a Suzukik is. Viszont egy BMW, VW, Audi vagy Skoda esetén ezzel semmire nem mész majd. Ezek a kocsik ugyanis reteszes ajtózárral rendelkeznek, ahol a bezárt autó kinyitásához nem elég egy kis Videáról vagy Youtube-ról elsajátított feszegetés, ugyanis csak a záron keresztül nyitható, a saját kulcsával. Persze, tapasztalat nélkül a Suzukiban is tehetsz kárt, ha feszegeted az ajtaját.

A legkomolyabb hibák, amelyeket elkövethetsz, ha magad állsz neki pl. a bezárt autód kinyitása Videa segítségével

Indulnál a dolgodra, de egyszer csak észreveszed, hogy bezártad a kulcsot a kocsiba. Pótkulcsod van, csak épp a kesztyűtartóban, tehát minden rendelkezésre álló autókulcs a járgányon belül pihen… Tételezzük fel, hogy nagyon sietsz, nagyon pánikba esel, és nagyon gyors megoldást keresel. Beütöd a Videás keresőbe, hogy autónyitás gyorsan, meg mellé a kocsid márkáját, és már fel is bukkannak a jobbnál jobbnak tűnő praktikák!

Az első videó arról szól, hogy egy híres-hírhedt autó ajtónyitás megoldás miért nem működik; egy második számodra irreleváns, hiszen egészen más autóról van szó a felvételen; egy harmadik pedig ígéretesnek látszik, de már a második percben összekarcolod vele a fényezést.

Ez pedig már nem videós, hanem belső ösztönből fakadó ötlet: elviteted trélerrel a kocsit, majd megoldják a szervizben!

Mindezt összeadva több órád ment már el egyetlen apró malőr miatt, vagyis, hogy bezártad a kocsiba a kulcsodat. A napod mostanra szinte biztosan süllyesztő már, és abba bele sem mersz gondolni, mennyibe kerül majd végül az akció – vagy mennyibe fog azután, ha szétzúzzák a szervizben a zárat…

 

A legjobb döntések, amelyeket meghozhatsz – bezárt autó kinyitása Videa és Youtube helyett hús-vér szakértő segítségével

 

Mi autózár nyitással foglalkozó szakemberek vagyunk, 5000 autó kinyitása és 5000 megkönnyebbült autótulajdonos van már mögöttünk. Teljes szervizautóval rendelkezünk és 200 különféle szerszámmal / eszközzel annak érdekében, hogy zúzás és más felesleges károkozás nélkül végezzük el számodra az autóajtó kinyitását. Erre garanciát is vállalunk.

Budapesten 60 percen belül vállaljuk a kiszállást, de agglomerációs vagy vidéki helyszínre is hívhatsz minket, ennek lehetőségeiről telefonon tudunk egyeztetni. Fontos infó továbbá az is, hogy nemcsak a bezárt autó kinyitását végezzük el, ami átlag 10-15 percet vesz igénybe, hanem kapcsolódó feladatokat is ellátunk. Ilyen például a teljeskörű zárszerviz, a távirányító újraprogramozása, vagy a lemerült akku bebikázása, ha amiatt nem működik a központi zár.

0620/575-1595