Bezárt autó kinyitása egyszerűen, hogy indulhass mielőtt tovább!

 

Általában a cikkek végére szoktuk hagyni a megoldást, de most kezdjük mindjárt ezzel! A bezárt autó kinyitása egyszerűen „csak úgy”, vagyis eszközök, szaktudás, tapasztalat híján nem könnyű feladat. Pláne akkor nem, ha nem normál, hanem reteszes zárral rendelkező autóról van szó.

Ha egyszerűen és gyorsan szeretnéd megoldani a bezárt autó kinyitását, ahhoz bizony szakemberre lesz szükség, különben olyan károkat is tehetsz a kocsidban, aminek megoldása napokra, rosszabb esetben, hetekre von ki az autósforgalomból.

0620/575-1595

 

Bezárt autó kinyitása egyszerűen: milyen esetekben lehet szükséged szakszerű segítségre?

 

  • Ha elveszett a kulcsod, és nincs pótkulcs

Kulcs híján, értelemszerűen, nem egyszerű kinyitni az autót. Ugyanez a helyzet akkor is, ha például bezártad a kocsiba a kulcsot. Ezek egyébként elég gyakran előforduló helyzetek, épp ezért javasoljuk mindenkinek, hogy készíttessenek pótkulcsot, majd azt tárolják az autón kívül, fix helyen.

Ebben is tudunk segíteni a bezárt autó kinyitása mellett, készítünk pótkulcsot, hogy többé – vagy egyáltalán – ne legyél bajban.

  • Roncsolódott az autózár

Ritkább eset, de ilyen is lehet: ha megpróbálták feltörni a kocsidat, kárt tettek a zárban, ezért nem nyílik a kulccsal, akkor szintén nem fogod tudni megoldani a bezárt autó kinyitását egyszerűen, és jobb, ha telefonálsz. Azért is, mert ilyenkor gyakran van szükség az autózár javítására vagy cseréjére, mi pedig ebben is segíteni tudunk. Természetesen csak végső esetben döntünk a drasztikus megoldások mellett.

Amiben a szakértő autónyitás más, mint valamilyen „házi barkács ötlet”, az a hatékonyság mellett a lehetséges károkban is mérhető. A számunkra rendelkezésre álló 200-féle eszköz, a szaktudás, illetve a nagyjából 5000 bezárt autó kinyitásával szerzett tapasztalat segít, hogy mindenféle felesleges károk, roncsolás, zúzás, fényezési hiba nélkül tudjuk kinyitni az autózárakat.

Hasonló problémák lehetnek: elakad a kulcs a zárban; nem nyitja a kulcs a zárat; nem nyitja a távirányító az autót; körbeforog a kulcs; esetleg beletört a zárba.

  • Lemerült az akkumulátor

A bezárt autó kinyitása szakember nélkül már csak azért sem megy egyszerűen, mert a tulajdonosok gyakran nem jönnek rá: a gond nem a zárban keresendő, hanem a lemerült akkumulátor hibája. Nyilván, amikor a központi zár megjegyez egy lezárt állapotot a reteszes zárnál, ott a feszegetés sem működik majd.

 

Mi ilyen esetekben nemcsak kinyitjuk az autót, hanem egy speciális mobil bikázó készülék segítségével, töltést is adunk az akkura. Ennek legfontosabb előnye, hogy nem kell hozzáférnünk különösebben az autóhoz, hanem akár szűkös helyen is meg tudjuk oldani a bikázást.

 

Mindent egybevéve: a bezárt autó kinyitása egyszerűen is lehetséges!

 

Feltéve, ha minket hívsz.

    • Budapesten 60 percen belül a helyszínre érkezünk,
  • átlag 10-15 perc alatt el is végezzük a bezárt autó kinyitását – egyszerűen, roncsolásmentesen dolgozunk,
  • munkánk teljes mértékben legális, éppen ezért, minden autónyitás előtt igazolnia kell a minket hívó személynek, hogy övé az autó,
  • végül pedig bankkártyával is fizethetsz – ha esetleg nincs nálad készpénz, emiatt sem kell aggódnod,
  • munkánknak köszönhetően pedig akár azonnal indulhatsz is tovább.

Bezárt autó kinyitása egyszerűen – vidéken is!

Ez esetben a kiszállási időnk és az áraink is mások, de ha vidéken vagy gondban, akkor sem kell házi praktikákhoz folyamodnod. Szakszerű autónyitásért telefonálj nekünk, és egyeztetjük a részleteket!

0620/575-1595