Amikor az autózár feltörés legális…

 

Meglehetősen kétértelmű kifejezés az autózár feltörés, hiszen, ha ezt hallod, bizonyára bűntényre gondolsz először. Viszont vannak olyan esetek, amikor ez az egyetlen megoldás arra, hogy bejuss a kocsidba, és „önként”, neked kell az autózár ilyen módon történő kinyitása mellett döntened.

Ilyen bármilyen szituáció, 

Ilyenkor tudnod kell, miként lehetséges villámgyorsan az autózár feltörés

Mi ezt legálisan műveljük – nagyjából 5000 ilyen autózár nyitás van már mögöttünk. Bár igencsak értjük már a tevékenység csínját-bínját, még mindig igyekszünk figyelni és tanulni.

 

Autózár feltörés házilag – vannak rá praktikák?

 

Nos, nem egészen úgy megy ez, hogy nem nyílik a zár, te fogsz valamilyen praktikusnak látszó szerszámot, majd nekiesel, hogy kinyisd az autódat. Nincsenek olyan módszerek az autózár feltörésre, amelyek egy cikken keresztül taníthatók / tanulhatók lennének. De még videón keresztül sem lehet átadni 10-12 percben! Ez a szakértelem eredménye; no meg azé a nagyjából 200 különböző eszközé, amelyekkel mi végezzük a munkánkat.

Érzékeny, összetett műszerek a zárak, kisebb-nagyobb szerszámokra van hozzájuk szükség, és persze, sokféle létezik belőlük. Máshogy kell nyúlni típusonként is az autózárakhoz, hiszen minden gyártó más módon igyekszik nehezen lophatóvá tenni a kocsikat.

 

Autózár feltörés rutin és megfelelő eszközök nélkül: vigyázat, veszélyes!

 

Rengeteg trükk kering a neten, olyan hangzatos címekkel, minthogy „egyetlen spárgával nyitható az autó”, vagy „ez az egyszerű otthoni eszköz elegendő az autózár feltöréshez”. Azonban az az igazság, hogy ezek 100%-a kamu, amivel komoly károkat okozhatsz.

 

  • Egyrészt, sérülhet maga az autózár,
  • másrészt az ablaküveg is,
  • harmadrészt pedig a fényezés.

 

Minden ilyen akciónak több napos / akár több hetes szervizelés a vége, természetesen ennek megfelelő váratlan, kellemetlen és fájdalmas pluszkiadásokkal.

Azért vagyunk mi, profi szakemberek, hogy a legális autózár feltörés sérülésmentes legyen

Munkánk során nagyon fontos a bizalom, éppen ezért, minden minket hívó klienstől elsődlegesen az igazolást várjuk el, hogy övék az autó.

Utána jöhet a probléma megoldása, amely során kiemelten figyelünk arra, hogy roncsolás nélkül végezzük el a munkát.

 

Pár fontos tudnivaló:

 

  • Másképp néz ki egy autózár feltörés a normál és a reteszes autóajtó-záraknál.
  • Első esetben egy légpárna segítségével elegendő minimálisan kifeszíteni az ajtót, majd a megfelelő eszközzel nyílásra bírni a zárat;
  • míg a reteszes ajtózárak kizárólag a saját kulcsukkal nyithatók. Vagy olyan eszközzel, ami ezt képes imitálni – és ilyen nincs minden háztartásban.

 

Arra, hogy az autózár feltörést felesleges károkozás nélkül végezzük, garanciát is vállalunk.

 

Amikor az autózár feltörés okozza eleve a bajt…

 

Természetesen, olyan esetek is előfordulnak, amikor nem eltűnik vagy eltörik a kulcs, hanem azért nem nyílik a zár, mert egy rossz szándékú személy annak feltörésével próbálkozott. Természetesen akkor is tudunk segíteni, ha nemcsak az autó kinyitása, hanem zár cseréje is szükséges – a lényeg, hogy otthoni kísérletek helyett, telefonálj, és segítünk!

0620/575-1595