Villámgyors autózár nyitás Szolnok környékén is

 

Az autózár nyitás Szolnok környékén is felléphetnek.. a problémák sajnos nem válogatnak helyszín szerint, Szeged vagy Győr vagy Szombathely… Ugyanúgy beüthet a gond vidéken, mint Budapesten – csak épp, profi autózár nyitásra a fővároson kívül sokkal kevesebb szakember áll rendelkezésre…

 

Kezdjük mindjárt az elején!

Hívj minket, ha bármilyen okból autózár nyitásra van szükséged Szolnok környékén.

  • Nem nyílik a zár, beragadt a kulcs

Valószínűleg elhasználódott a zár, esetleg koszos, szöszös lett belülről. Erre utal az a „tünet”, ha egy ideje már amúgy is nehezebben járt benne az autókulcs.

  • Nem működik a távirányító

Elvesztette a kódot a távirányító? Esetleg elromlott? Vagy az autó akkumulátor merült le? Számos oka lehet annak, hogy a távirányító megadja magát. Ha kulccsal sem megy az autónyitás, akkor a zárral magával vagy a lemerült akkuval lesz a gond. De inkább telefonálj, mint találgass!

  • Beletörik a kulcs az autózárba

Ez sem ritka, bár a kulcsok anyaga igen masszív, azért nem örök életűek. Ekkor nemcsak az autózár nyitás okoz fejfájást, hanem a csonk eltávolítása is.

  • Ellopták a kulcsot / elveszett / bezártad a kocsiba, és nincs pótkulcs

Ez egy igen gyakori eset, sok autóssal megtörténik. Ha fennáll a veszélye, hogy valaki eltulajdonította a slusszkulcsot, a zár újralamellázása is szükséges, nemcsak az autózár nyitás!

 

Zár és zár között bőven akadnak különbségek: autózár nyitás Szolnok körzetében, normál és reteszes autózár esetén is

 

A normál autózár kinyitása lényegesen egyszerűbb feladat, hiszen itt a zár viszonylag könnyen azzal, hogy az autóajtót egy légpárnával finoman, minimálisan kifeszítjük. Éppen ezért, lopásgátlás szempontjából kevésbé biztonságosabb is. Magadtól inkább ne próbálkozz vele, könnyen tehetsz károkat az autóban!

Reteszes autózár esetén a fő problémát az jelenti, hogy a zár kizárólag a saját kulcsával nyitható, az elektronika megjegyzi az utolsó állapotot, és onnantól bezárva tartja magát. Vagyis, ha nem a saját kulcsával próbálkoznak, az autót felfeszíteni sem lehet.

Ezért csak speciális eszközökkel lehetséges ilyenkor az autózár nyitás – nagyjából 200 ilyen szerszám van. Ezekkel mi rendelkezünk, így nem okoz gondot sérülésmentesen kinyitni a reteszes autózárakat sem.

0620/575-1595

A gond csak az, hogy amikor koppan a tantusz, hogy nem nyílik a kocsi, az emberek hajlamosak rögtön pánikba esni.  Emiatt az észszerű megoldást kevésbé veszik észre, és annyira cselekedni akarnak, hogy rengeteg rossz ötletnek engednek utat.

Ha ezt a cikket azért olvasod, mert épp bajban vagy, semmiképp se keress tovább házi megoldásokat autózár nyitásra, mert rosszabbul jössz ki belőlük…

  • sokba fog kerülni: 99%, hogy valamilyen kárt teszel az autóban vagy az autózárban,
  • várnod kell a járgányodra, hiszen sokáig szervizben lesz majd,
  • és még csak nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán az autózár nyitás.

Válassz inkább profi megoldást! Autózár nyitás Szolnokon és környékén is

 

Központunk Budapesten van, azonban telefonos megkeresést követően vidéki – így a Szolnokra történő – kiszállást is meg tudunk oldani. Továbbá, számos szakemberünk dolgozik eleve vidéken, akiket a helyszínre tudunk küldeni autózár nyitás céljából, és profizmusukért kezeskedünk.

Mentsd el a számunkat későbbre / vagy ha most van szükséged autózár nyitásra Szolnokon, telefonálj!

0620/575-1595