Autózár nyitás Kecskemét környékén – csak hívnod kell!

 

Az autókulcsok elveszhetnek, bezáródhatnak, a zárak tönkremehetnek, az autó akkumulátorok lemerülhetnek. Ez csak néhány gyakori példa arra, mi minden miatt találhatod magad abban a kellemetlen helyzetben, hogy nem nyílik az autód ajtaja, és egy gyors autózár nyitás Kecskemét környékén is bármikor jól jöhet…

A zárak érzékeny műszerek, épp ezért nem mindegy, milyen megoldás mellett döntesz!

„Ez csak egy kis zárnyitás, meg tudom én oldani…” Gondolták így sokan, a magánakciók vége pedig az lett, hogy a zárban komoly károkat tettek, felsértették a fényezést, sőt, még az ablaküveg is sérült… Ezek végül mindig komoly költségekbe verték az autó-tulajdonosokat, akik a szervizelésre költött vagyonok mellett ráadásul, hetekig nem is tudták használni a járgányt.

Melyek a leggyakoribb sufnituning-módszerek? Avagy, ezeket az autózár-nyitás tippeket kerüld Kecskeméten is…

 

  1. Autónyitás teniszlabdával – teszteltük, nem működük! A vákuumnak elviekben ki kéne nyitni a zárat, de nem történik ilyesmi, mert túl egyszerű lenne ez így a tolvajoknak is…;
  2. Autózár nyitás vécépumpával – az elv és az eredmény is hasonló, mint a teniszlabdás tipp esetén;
  3. Autóajtó nyitás sörös dobozzal – állítólag egy időben ez volt a „sztármegoldás” tolvajberkekben, de azt azért számoljuk hozzá, hogy ők erre folyamatosan képzik magukat, szóval, ha még működött is, Te nem egy Youtube-videóból tanulod majd meg.

 

Ezen felül persze, van még jó pár, de azok még a felsorolásra sem érdemesek!

Amit még tudni érdemes autózár nyitás témájában Kecskeméten és az ország bármely táján

 

Nem minden autózár egyforma. Léteznek normál zárak, ezek könnyebben nyithatók. Egy légpárna segítségével enyhén, nem kárt téve benne, kifeszítjük az ajtót, majd egy erre szolgáló szerszámmal benyúlunk, és belülről nyitjuk ki az a zárat. A különféle otthoni autózár nyitás megoldásokat nagyrészt ezekre a zárakra találták ki, ám ez inkább régebbi típusokra jellemző.

Emellett, vannak a lopásgátlás szempontjából sokkal biztonságosabb reteszes autózárak, amelyek azonban már nekünk, szakértőknek is keményebb diót jelentenek. Egyáltalán nem javasoljuk, hogy ezeknek bármilyen, a sufniban fellelhető szerszámmal nekiess! A reteszes autózárak ugyanis csak és kizárólag a záron keresztül, kulcsukkal nyithatók. Nekünk természetesen van rá bevált megoldásunk, dekódolót használunk a reteszes autózárak kinyitásához.

 

Te legyél okosabb azoknál, akik kárt tesznek az autójukban: DIY megoldások helyett válassz profi segítséget, és úszd meg Kecskeméten is minimál költséggel az autózár nyitást!

 

A „bütykölés” mellett, amolyan futottak még kategóriás „megoldások” autózár nyitásra a trélerrel történő elvitetés, illetve az autóablak betörése. Sajnos Kecskeméten és környékén is sok hasonlóra volt már példa, ami végül egy vagyonba került…

Ha minket hívsz, akkor szakértőként nyújtunk neked segítséget, garanciát vállalunk arra, hogy semmilyen indokolatlan kárt nem teszünk az autódban. Nem karcoljuk meg se a fényezést, se az ablaküveget, nem tesszük tönkre a zárat sem. Természetesen, vannak olyan esetek, amikor a zárcsere elengedhetetlen, mert eleve súlyos baja van – ekkor segítünk a zárcserére optimális megoldást találni.

 

Autózár nyitás Kecskeméten – kiszállás

 

Mi alapvetően Budapesten vagyunk, de ha hívsz minket, a telefonban mindent pontosan egyeztetünk. Amellett, hogy a fővároson kívül is vállalunk kiszállást, több szakértőnk dolgozik vidéki nagyvárosok környékén, akik természetesen ugyanolyan feddhetetlen előéletűek és megbízhatóak, mint mi. Szükség esetén őket is ki tudjuk szervezni a helyszínre.

Árakról, egyéb részletekről telefonon tájékozódhatsz!

0620/575-1595