Autózár nyitás jelentése, esetei

 

Mi az autózár nyitás jelentése? Nyilván, nem az, amikor a kulccsal odamész, hogy kinyisd az ajtót, majd problémamentesen beszállsz a kocsiba. Az autózár nyitás akkor nyer jelentést és értelmet, amikor kulccsal valamiért nem megy az autóajtó kinyitása. Akár azért, mert nincs meg, esetleg bezáródott a kocsiba, akár azért, mert lemerült az autó akkumulátora, és persze, az is jellemző lehet, hogy a zárral vagy a kulccsal van gond.

 

A problémákat, amelyek a megszokott autónyitást gátolhatják, ennek mentén 3 kategóriába soroljuk:

  • mechanikai,
  • elektronikai,
  • emberi.

Egyszerű autózár nyitás: amikor a jelentése nem teljesen világos…

 

Számtalan cikk kering az interneten arról, milyen hiper-szuper praktikák léteznek autózár nyitásra. Sajnos, ezek írói nem igazán vannak tisztában a tevékenység / folyamat valódi jelentésével! Az autózár nyitás ugyanis sokkal több annál, minthogy fogsz egy otthon is fellelhető eszközt, és nekiugrasz mindenféle szakértelem nélkül a zárnak. Ha ez ennyi lenne, akkor gyakorlatilag bárki kinyithatná a kocsidat, és már menne is vele, amerre lát!

 

Autózár nyitás jelentése a zártípusok szerint

 

Két fő típusa van az autózáraknak, ezek nyitása is más-más módon működik. Az első az egyszerűbb eset, a normál autózár. Régebbi típusú autóknál jellemző, illetve egy-egy újabb esetén is, ilyen például a Suzuki. A normál autózár nyitás viszonylag egyszerűen működik, már amennyiben rendelkezésre állnak a szükséges eszközök! Egy légpárna segítségével, enyhén kifeszítjük a sofőroldali ajtót, természetesen ügyelve arra, hogy az ajtóban még ne essen semmilyen kár. Ezután egy dróthoz hasonló szerszámmal benyúlunk a kocsiba, és belülről nyitjuk ki a zárat. Itt pedig azt tartjuk szem előtt, hogy se a zárat, se a fényezést, se az ablaküveget ne sértsük fel.

Amikor otthoni sufnituning autónyitás praktikákról olvasol, azok ilyen, normál záras kocsikra vonatkoznak. Vagyis a tipikus teniszlabdás vagy például WC-pumpás trükköket a normál autózárakhoz „találták ki”, ennek ellenére persze, legtöbbször itt sem működnek.

A bonyolultabb, lopásgátlás, feltörés-védelem szempontjából biztonságosabb típusok pedig a reteszes autózárak. Ezeknél sokra nem lehet menni feszegetéssel, nem engednek el ilyen könnyen. Csak és kizárólag a záron keresztül, saját kulcsukkal nyithatók. Most persze, az autózár nyitás jelentése és jelentősége tekintetében az a kérdés, hogyan lehet ezeket akkor is kinyitni, ha nem áll rendelkezésre a kulcs? Egy speciális dekódoló segítségével oldjuk meg, így a zár tönkretétele nélkül tudjuk megoldani a feladatot.

0620/575-1595

 

Az autózár nyitás félreértett jelentése: most akkor ez tulajdonképpen „autó felnyomás”?

 

Természetesen nem. Teljesen etikus vállalkozás, amellyel a bajba jutott autósoknak segítünk. Ha bármilyen oknál fogva nem tudják kinyitni az autójuk ajtaját, mi már indulunk is egy hívás után, budapesti helyszín esetén 60 percen belül oda is érünk. És aztán 10-20 perc alatt nyitjuk ki átlagosan az autókat. (Természetesen, akadhatnak bonyolultabb problémák is, de cserben senkit nem hagyunk!) A visszaélések elkerülése végett, minden minket hívó autósnak igazolnia kell, hogy a kocsi, amelyet ki szeretne nyitni, az övé.

Nagyjából 5000 autózár nyitás áll már mögöttünk, komplett szervizautóval és a szükséges 200 különféle szerszámmal rendelkezünk annak érdekében, hogy munkát profin, felesleges károkozás nélkül végezzük el. Erre garanciát is vállalunk. Az autózár nyitás jelentésében ugyanis, ha nem sufnituning megoldásokban gondolkodunk, hanem professzionális segítségben, benne van a roncsolásmentesség!

0620/575-1595