Autózár javítás, okok és megoldások

 

Az autózárak, akárcsak bármi más, képesek meghibásodni, elromlani. Védtelenek azzal szemben, ha valaki megpróbálkozik a feltörésükkel, így ilyenkor is javításra szoruló hibák keletkezhetnek bennük. Autó feltörés próba, beletört kulcs vagy más eszköz: ezek gyakran jönnek szembe velünk is a munkánk során, és vezetnek valamely autózár javítási munkához.

Nagyjából 5000 autózár kinyitással a hátunk mögött sok mindent láttunk már. Így azt is, hogy az autózár javítására gyakran amiatt van szükség, hogy a nem nyíló zárat az autótulajdonos kissé barbár módon próbálta kinyitni.

Rengeteg, okosnak cseppet sem mondható tipp kering az interneten arról, hogyan érdemes autózárat nyitni. Vannak köztük komikusak, esélytelenek és kifejezetten veszélyes ötletek is. Amikor valaki ezzel próbálkozik, a magánakciója nagy eséllyel vall kudarcot, és ez alatt nem csak azt értjük, hogy nem sikerül az autónyitás. Sokkal inkább az a baj ezekkel, hogy komoly pluszköltségeket okozhatnak azok a károk, amelyeket a hozzáértés nélküli autónyitással okozhatsz.

 

Miért fordulhat elő egyáltalán, hogy nem nyílik az autózár?

 

Az esetek többségében autó zárjavításra nincs szükség, hiszen csak kinyitjuk a kocsit, és már meg is vagyunk. Viszont, feltörési kísérlet vagy magánakció esetén sajnos a csere is szükségessé válhat…

 

Tényleg létezik autózár javításra szakosodott szerviz?

 

Igen, létezik. A zárak egyedi, különleges és érzékeny műszerek, amelyekhez szakértő módon kell hozzányúlni. Ezért is fordulhat elő az, hogy kb. 200 különféle eszközre lehet szükség az autó zárnyitások során!

Mi minden autónyitást igyekszünk zúzás-, illetve mindenféle károkozás nélkül megoldani, de természetesen vannak olyan esetek, amikor a zár szervizelést igényel. Ebben is segítségedre vagyunk a nyitáson túl. Ha esetleg olyan súlyos lenne a baj, hogy szükséges a zár cseréje, szintén számíthatsz ránk. Bár az eredeti kalkulációban mindig szerepel a zárbetét is, ha tudsz szerezni olcsóbban vagy ingyen, mi azt is nagyon szívesen beszereljük neked.

Szintén az autózár javítás tevékenységhez tartozik, hogy segítünk a távirányítóval kapcsolatos problémák megoldásában is, illetve, ha kell, újrakódoljuk a zárat.

 

Mindenképp jobban jársz akkor, ha otthoni zárnyitás helyett minket hívsz, hiszen…

 

  • biztosan nem teszünk felesleges kárt az autódban vagy a zárban,
  • ha bármi egyéb probléma merül fel, akár a zárral, akár a kulccsal, akár az akkuval kapcsolatban, mindenben segítséget tudunk nyújtani neked,
  • amíg a zár menthető, addig mindent megteszünk érte, nem cserélgetjük, ha az nem indokolt,
  • garanciát is vállalunk a zúzás- és roncsolásmentes autónyitásra,
  • és bármivel is keresel minket, autónyitással vagy autózár javítással, fizethetsz szakemberünknél bankkártyával.

Budapesti helyszínre 60 percen belül megérkezünk, de vidéki autózár javítás vagy autónyitás, autózár javítás miatt is kereshetsz minket. Kiszállással vagy vidéki partnereink segítségével Budapesten kívül is rendelkezésedre állunk! Munkatársaink 100%-ig megbízható, feddhetetlen előéletű szakemberek.

0620/575-1595