Profi zúzásmentes autó nyitás villámgyorsan!

 

 Autó nyitás, vagyis indulás minden reggel okozhat meglepetéseket. Nyílik, vagy nem nyílik.. ? ez itt a kérdés. Képzeld el, hogy indulnál reggel, a szokásos napi rutinod teljesíted épp, de észreveszed, hogy bezártad a kulcsot a kocsiba… Erre gyorsan megoldást kell találnod!

 

A legfontosabb nyitással kapcsolatos kérdés: milyen az autód zárja?

 

Régebbi modellek esetén, meg néhány újabbnál is, amilyen például a Suzuki, jellemző a normál autózár. Ez feltörésbiztonság szempontjából kicsit kedvezőtlenebb, de ilyen helyzetben, ha kulcs nélküli nyitás a cél, jobban jár vele a tulajdonos.

Egy légpárna segítségével minimálisan könnyedén kifeszíthető a vezetőoldali ajtó, majd egy speciális eszközzel „benyúlva”, belülről nyitható a zár. Itt persze figyelni kell arra, hogy a művelet során ne legyen túlfeszítve, mert ha ez bekövetkezik, később javítani kell.

Újabb autómodellekre, illetve a német autómárkákra általában jellemző az úgynevezett reteszes autózár, ahol a nyitás már bonyolultabb. Kifejezetten az autótolvajok ellen fejlesztették ki ezt a zártípust, hogy ne lehessen „csak úgy” felfeszíteni az autóajtót. Így a reteszes zárak nyitása csak a záron keresztül, saját kulcsukkal történhet, hiszen hiába próbálkozik valaki a feszegetéssel, a központi zár elektronikája tart, az ajtó nem enged. Itt csak dekódolóval kivitelezhető az autónyitás.

 

Mi a helyzet akkor, ha Pajzs védelemmel ellátott a kocsi?

 

A nyitása emiatt nehezített terepen történik, hiszen pont ez a védelmi rendszer célja: komplex lopás- és rablásgátlás. Ráadásul mindez egy extra tudással történik, hiszen még a lemerült akku sem képes megállítani a Pajzs védelmet – mi tudjuk rá a megoldást, ráadásul a szakszerviznél olcsóbban. Itt a nyitási módszer ugyanolyan, de plussz nehezítés, hogy nem férni az akkumulátorhoz.

0620/575-1595

 

Otthoni megoldások VS. profi autónyitás segítség

 

A normál autózár nyitás mintájára elterjedtek különféle „praktikák” az interneten, amelyek inkább komikusak, mint hatásosak…

 

Például:

  • autónyitás vécépumpával, ahol elvileg a vákuumnak kéne hatnia a zárra,
  • egy kivágott teniszlabda esetén ugyanez az elv,
  • javasolnak autózár nyitást sörösdobozzal is,
  • de madzaggal, zsinórral történő autónyitás tippet is olvastunk már.

 

Sajnos sokan döntenek szélsőségesebb megoldások mellett is, ilyen az autóablak betörése, például öblös fadarabbal, esetleg fél téglával… Érthető, hogy ez az első dolog, ami az autós eszébe jut megoldásként, viszont utána komoly fejfájást von magával: sokba fog kerülni és sokáig tart a javíttatás is.

 

Profi megoldás bezárt kocsi esetén: nyitás javítás, bikázás

 

A fent említett házi praktikákkal az a baj, hogy nem jelentenek megoldást. Persze, vicces dolog egy vécépumpával bolondozni a kocsiajtónál, de ha az a célod, hogy tényleg megvalósuljon az a kocsinyitás, inkább felejtsd el, mielőtt kárt teszel a kocsiban. Az ablaküveg, a fényezés, illetve maga a zár is könnyen sérülhet akkor, ha nem szakszerűen nyúlsz hozzá.

Ami az autózár nyitást illeti, 5000 eset áll már mögöttünk, és profin felszerelt szervizautóval biztosítunk arról, hogy nem barbár módon nyitjuk ki a bezáródott autódat, illetve a beragadt zárat.

Teljes zárszervizként természetesen a szükséges javíttatásban is tudunk segíteni, arra pedig garanciát vállalunk, hogy nem okozunk felesleges károkat a járgányodban! Amennyiben lemerült akkumulátor vagy Pajzs védelem nehezíti a helyzetet, erre is nyújtunk megoldást.

Budapesti helyszínre 60 percen belül kiérkezünk, és minden esetben szükséges igazolnia a minket hívó autósnak, hogy övé a kocsi, hiszen tevékenységünk teljes mértékben etikus.

0620/575-1595