Autó bikázás, a hozzáférhetetlen helyeken parkolóknak is

 

„Ide aztán sehogy nem fér majd be a bikázást végző autó…”

Ez az első gondolatod, amikor a lemerült autó akkud miatt bikázás megoldást keresel? Le akarod szólítani az autósokat, hátha valaki segít, de rájössz: ide nem fér majd oda a segíteni akaró jármű…

Nem tudod, hogyan oldd meg, csak azt, hogy az autód bikázásra szorul. Tudunk egy olyan lehetőséget, ami egyszerűbb, biztonságosabb, mintha más autósoktól kérnél segítséget!

0620/575-1595

Ez pedig a mobil bikázó készülék, amellyel mi rendelkezünk.

A mobil bikázó készülék az autó bikázás „új generációja”, egy kézben is elférő, hordozható eszköz. Nincs szükség hozzá másik autó segítségére, így lényegében mindegy, hol parkolsz, a bikázás megoldható. Könnyű szerkezet, amely gyors megoldást biztosít, és kimondottan a kocsik gyorsindítására fejlesztették ki.

Ha nekünk telefonálsz, akkor ezzel az eszközzel bikázzuk be az autódat, illetve annyi töltést is kapsz rá, hogy haza tudj gurulni.

Ezeket sem árt tudnod:

Ha minket hívsz, hiába a kellemetlen élmény, a napod nem sokkal később folytatódhat is ott, ahol abbahagytad!

0620/575-1595

Tudtad, hogy az autó akkumulátorokat nagyjából 3-4 évre kalibrálják? Emiatt is érdemes odafigyelned az olyan apró jelzésekre az akkuddal kapcsolatban, mint például az, ha egyre nehezebben indul az autó.

Nagyjából 5000 autó kinyitása áll már mögöttünk, ezek közt rengeteg olyan eset volt, ahol a kulccsal, megszokott módon történő autónyitást a lemerült akkumulátor akadályozta meg, az autók tulajdonosának pedig a kiérkezésünkig ez nem is volt nyilvánvaló!

 

Így, ha pusztán csak nem nyílik a kocsid, és látszólag ezt semmi nem indokolja, nem hibás a zár, nem törött a kulcs, érdemes az akkumulátorra gyanakodni.

„Autót bikázni szakember nélkül is lehet…”

Valóban! De rejt jó néhány veszélyt is magában. Ha nem tetszik az ötlet, hogy nekünk telefonálj, és odafér a segítő autó is a tiédhez, a saját érdekedben azért azt tanácsoljuk, a polaritásokra figyelj oda!

Miután mindkét autó motorház-tetejét felnyitottátok, lényeges, hogy a piros „+” csipesz a bikázást végző autó akku pozitív sarujára kerüljön, míg a piros kábel másik vége a bikázandó akkumulátor pozitív sarujára. Majd a fekete „-” csipesz a bikázást végző akku negatív sarujára kell helyezni, a fekete kábelt pedig a bikázandó autó motorblokkjának fém részére. Mindeközben a bikázó autó motorjának járnia kell, és útközben meg kell próbálnod beindítani a bikázandó autót is.

Ha ezeket nem megfelelően valósítjátok meg, a segítő autó akkumulátora is veszélybe kerülhet, ráadásul a személyi sérülés lehetősége is fennáll!

Biztonságos autó bikázás gyorsan, mobil bikázó segítségével + autózár nyitással:

0620/575-1595