Nem indul az autód? Autó akku bikázás gyorsan és biztonságosan!

 

A lemerült autó akku szörnyen kellemetlen, főleg akkor, ha rájössz: tulajdonképpen egészen sok jel utalt rá korábban, hogy ez fog történni… Lassabban indult a kocsi, korrodálódott az akku és a hozzá tartozó elemek, vagy szimplán csak, 4-5 éves már elmúlt, és megérett volna a cserére, olvass tovább, megmutatjuk az autó akku bikázás menetét…

 

Mi mindet tapasztalhatsz akkor, ha lemerült az autó akkuja?

 

Ha lemerült az autó akku – a bikázás nem olyan egyszerű, mint sokan gondolják

 

Az autó akku bikázás egyáltalán nem veszélytelen vállalkozás, sőt: a neked segítő kocsi akkumulátorát egy meggondolatlan cselekedet akár tönkre is teheti, de még személyi sérülésre is volt emiatt példa korábban…

Ha magad csinálod: hogyan kell autó akkut bikázni? Hogy a fenti veszélyeket elkerüld, a polaritásokra kell nagyon figyelni!

  • A bikázást VÉGZŐ autó akkujának POZITÍV sarujára menjen a PIROS, szintén „+” jellel ellátott csipesz.
  • Ennek a PIROS kábelnek a másik vége a BIKÁZANDÓ autó akku pozitív sarujára kerüljön.
  • A bikázást VÉGZŐ kocsi akkujának negatív sarujára menjen a FEKETE, szintén „-” jellel ellátott csipesz.
  • A FEKETE kábel másik vége a BIKÁZANDÓ kocsi motorblokkjának fém részére kerüljön.

Mi a helyzet akkor, ha lehetetlen helyen parkolsz, az akku bikázása nem megy csak úgy, ne tud odaállni egy segítséget nyújtó autó?

  • Telefonálj nekünk.

0620/575-1595

Amellett, hogy az autód kinyitását profi szinten oldjuk meg, tehát nem teszünk felesleges károkat benne, és nem is időzünk rajta fél napokat, mobil bikázó készülékkel is rendelkezünk. Ez szükségtelenné teszi a kocsid közelébe parkolást, hiszen egy kézben elférő, kifejezetten az autók gyorsindítására kifejlesztett eszközről van szó.

Lényeges, hogy a gyorsindítás után járasd nagyjából 20 km-ig a motort, ezzel megelőzve azt, hogy ismét lefulladjon a kocsi.

 

Pajzs védelem és lemerült akkumulátor – ez sem lehetetlen küldetés

 

A Pajzs védelem hasznos és kimondottan újító jellemzője, hogy hiába merül le az akku, a védelem akkor is tartja magát, a zár nem enged – ennek köszönhetően azonban nemcsak a tolvajok, de te magad sem tudsz mit kezdeni a zárral. Otthoni praktikákon esélytelen gondolkodni, hiszen ha tolvajok ellen fejlesztették ki az autód védelmét, abban biztos lehetsz, hogy számodra is lezárt marad!

 

Megoldás-e a Pajzs szerviz?

 

Nagyon komoly összegekért nyilván igen, de ha olcsóbban szeretnéd megúszni a dolgot, inkább nekünk telefonálj. Amellett, hogy a lemerült akku bikázását megoldjuk, kinyitjuk károkozás nélkül a motorteret, profi módon a zárat, a Pajzs védelmet is ki tudjuk iktatni.

Mi történik a hívásod után?

  • Budapesten 60 percen belül kiérkezünk a helyszínre,
  • vidéki hívás esetén egyeztetjük a részleteket, feltételeket,
  • te igazolod, hogy az autó a tiéd – ha a kocsiba vannak bezárva bizonyos papírok, akkor a nyitás után kell ezt megtenned; ha nem találod meg a szükséges igazolásokat, a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen várakozunk veled,
  • ha készpénz épp nincs nálad, az sem baj, bankkártyás fizetésre is van lehetőséged.

0620/575-1595