Autó ajtónyitás Youtube videó segítségével: Érdemes-e ezzel próbálkoznod?

 

Igencsak kellemetlen, amikor konstatálod: kizártad magad a kocsidból, a kulcs bent maradt az ajtó mögött. És az is igencsak idegőrlő, amikor nem találod a kulcsodat, esetleg egy lemerült akku nehezíti a helyzetet, az autód meg lényegében nem enged be. Mi az első gondolatod? hát persze, már írod is a telefonodba.., autó ajtónyitás youtube.

Nem állsz tehát tétlenül, hiszen ki akarna ilyesmit, azonnali megoldást keresel. Feltörni, kinyitni, bejutni… De akkor rájössz, nem értesz az autó ajtónyitáshoz. Na, de majd a Youtube! Ha már műtéteket is végig mutogatnak a videómegosztón, akkor miért ne menne ennek is a megtanulása?

 

Autó ajtónyitás a Youtube háza tájáról

 

  • találsz egy videót, de kapásból kiderül, hogy a te kocsidnak teljesen más a zárja,
  • jön egy másik, ebben meg mindenféle speciális eszközökkel dolgozik a szakértő,
  • a harmadik nem is tűnik rossznak: egyszerűen csak teniszlabda kell hozzá…, végül aztán kiderül: nem működik így az autónyitás, csak ezt akarta bebizonyítani a készítő,
  • aztán látsz egy szintén „házi barkács” megoldást, ami egészen járható útnak tűnik.

Nekiveselkedsz, megállítod, visszapörgeted, rengeteg időt vesztegetsz el annak reményében, hátha egy idő után menni fog az autó ajtónyitás. De a Youtube mégsem a legjobb tanár! Ami a videón egyértelmű, a valóságban valahogy mégsem működik.

Ez a Youtube videós autó ajtónyitás legnagyobb rákfenéje. Ami ragyogó ötletnek tűnik elméletben, a gyakorlatban lényegében elvérzik. Pláne akkor, a nulláról akarsz megtanulni kocsizárat feltörni.

 

Az autó ajtónyitás és a különféle zárak

 

Vannak úgynevezett normál autózárak, illetve vannak reteszes autózárak is. Előbbiek lényegében kifeszíthetők, belülről hozzáférhetővé válik a zár; viszont a reteszes változatok esetén csak a záron keresztül, kulccsal nyitható az autó. Ennek értelmében, különféle eszközökre van szükség egyikhez és másikhoz.

 

Autó ajtónyitás youtube-os profik módjára: vagy mégsem? Mi nem onnan tanultuk a szakmát!

 

Mindenféle otthoni praktikával, akár videó segítségével próbálkoznál autónyitással, akár „magadtól”, komoly esély van rá, hogy a megfelelő eszközök, illetve hozzáértés hiányában kárt teszel az autóban. Megkarcolod a fényezést vagy az ablaküveget, esetleg gond lesz a zárral: csak, hogy a leggyakoribbakat említsük!

Ha minket hívsz, ezektől nem kell félned. 5000 autó ajtónyitás áll már mögöttünk, rendelkezünk mindenféle szükséges speciális eszközzel, légpárnával a normál zárakhoz, dekódolóval a reteszes változatokhoz. Ezért tudjuk megoldani gyorsan, 10-15-20 perc alatt az autónyitást számodra is. Ráadásul semmilyen felesleges kárt nem teszünk a kocsidban, amire garanciát is vállalunk. A Youtube ilyet nem tesz, ott mindenféle videó fent lehet, és talán pont egy rossz tanácsnak „hála”, hetekre elbúcsúzhatsz a kocsidtól – meg egy kisebb vagyontól is.

0620/575-1595

 

Mi történik a telefonhívás után?

 

  • Budapesten 60 percen belül kiékezünk;
  • vidéki helyszín esetén is nyugodtan telefonálj, egyeztetünk a részletekről;
  • neked igazolnod kell, hogy a kocsi a tiéd, mivel a munkánkat 100%-ig etikusan végezzük, nem nyitogatunk ki autókat csak úgy;
  • a végén pedig bankkártyával is fizethetsz.
  • Amiben még segíteni tudunk: autó bikázás, autózár szerviz, autókulcs másolás, autózár csere.

Autó ajtónyitás témában, ha valóban helytálló információkat szeretnél profiktól, látogasd meg a csatornánkat:

https://www.youtube.com/channel/UCCOniytpmc2WsECpu7rQ2iQ