Autó ajtó nyitó szakember azonnal:  villámgyors zárnyitás roncsolás nélkül

 

 

Ezek viszonylag gyakori problémák, amikor autó ajtó nyitó szakemberre lehet szükséged. Miért mondjuk azt, hogy szakemberre, és nem ajánlunk ajtót nyitó segédletet, házi praktikákat? Nézzük meg ezt részletesebben.

Számos DIY megoldás, sufnituning autó ajtó nyitó tipp kering a neten, bizonyára már te is belefutottál párba korábban. Ezekben mindenféle otthon is megtalálható eszközöket javasolnak az autó ajtajának kinyitására, ami igencsak csalogató, ingyen megoldásnak hangzik.

Sűrűn fordul elő például az autó ajtó nyitása-tipp sörösdobozzal, teniszlabdával, vécépumpával, dróttal, illetve cipőfűzővel vagy zsinórral. Azon felül, hogy igencsak komikusnak hatnak, ezekben egy fontos közös vonás van: nem működnek. Ráadásul némelyik, például a drótok vagy a sörösdoboz még károkat is okozhat az autó fényezésében, az ablaküvegben, vagy akár, a zárban is. Ezt bizonyára te sem akarod, hiszen nem olcsó a javíttatásuk…

 

Autó ajtó nyitó szakember helyett tréler, szerviz, ablak betörés?

 

Sokakban sajnos fel sem merül, hogy a fent említett problémákra létezik szakszerű megoldás, ezért inkább a drasztikus autózár „nyitás” mellett döntenek, rengeteg pluszköltséget generálva ezzel maguknak. Arról nem is beszélve, hogy egy-egy ilyen akció után sajnos hetekig is eltarthat az autó javítása, és addig nélkülözni kell szeretett járgányt.

 

Autónyitás szakszerűen – segítségedre sietünk, mert ez a hivatásunk

 

Egy telefonhívás, és máris közelebb kerülsz a megoldáshoz! Mondd el nekünk részletesen, mi történt, mi pedig budapesti helyszínre 60 percen belül ki is érkezünk, és akár 10-15 perc alatt megoldjuk az autózár nyitást. A mi célunk az, hogy durva többletkiadás és károk nélkül meg tudd úszni a beragadt zárral, nem nyíló kocsival kapcsolatos kellemetlenségeket. Ha vidéki helyszínre kéne indulnunk, akkor is bátran telefonálj, elintézzük a kiszállást!

0620/575-1595

 

Mennyibe kerül az autó ajtó nyitó szakember?

 

Budapesten belül nincs kiszállási díj!

Normál autózárak – régebbi modell vagy pl. a Suzukira is ez jellemző – esetén 12 000 Ft + áfa összegért dolgozunk;

Reteszes autózárakat – újabb kocsik, német márkák általában ilyenek – 15 000 Ft + áfa díjért nyitunk;

Budapest környékén, agglomerációba, például Vác, Dunakeszi, Veresegyház, Csömör, Gödöllő, Maglód, Gyál, Szentendre, Budakeszi, Budaörs stb. 20 000 Ft + áfa összegért vállaljuk az autózár nyitását.

Vidéki helyszín esetén hívj minket a részletekkel kapcsolatban!

Ha telefonáltál nekünk, akkor ez fog történni – beszélgetéstől az autózár nyitásig

  • Minél pontosabban elmondod, mi a gond, annál gyorsabban oldjuk meg a problémát, hiszen már az odaúton is ezen gondolkodunk;
  • mindenképp lényeges, hogy igazolni tudd, tiéd az autó, hiszen csak így állunk neki az autózár nyitásnak;
  • amikor végeztünk, bankkártyával is módodban áll fizetni.

Autó ajtó nyitó megoldások és némi plusz…

A zárnyitáson túl, tudunk még segíteni:

  • autó akkumulátor gyorsindításban mobil bikázóval,
  • autózár javításában vagy cseréjében, ha nagy a baj,
  • autókulcs másolásban,
  • illetve autó távirányító újraprogramozásában is.

0620/575-1595